Cazare La Noi       

Cheile Bicazului

Cazare Cheile Bicazului Pensiuni Cheile Bicazului Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Cheile Bicazului se afla in Carpatii Orientali, pe valea raului Bicaz, si fac legatura intre Transilvania si Moldova. Au o lungime de 8 km si sunt delimitate in amonte de Lacul Rosu si in aval de Bicazul Ardelean. Frumusetea si salbaticia locurilor atrag anual mii de turisti.

Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Harghita, ghid cazare Cheile Bicazului, vile, hoteluri si pensiuni Cheile Bicazului, harta si trasee in Transilvania.

Cheile Bicazului, un grandios defileu de o rara frumusete, taiat in calcare mezozoice de raul Bicaz pe o lungime de 5 km, cu pereti verticali inalti de 200-300 m care par ca se unesc in partea de sus - la confluenta cu paraul Bicajel este cea mai salbatica si ingusta portiune a defileului, numita sugestiv "Gatul Iadului".

Hoteluri Vile Pensiuni in Cheile Bicazului

Bicaz

Tarcau - Schitul Tarcau, Magura Tarcau si varful Murgoci
Lacul Izvoru Muntelui
Poiana Largului - arhitectura populara
Ceahlau - biserica de lemn, schitul Hangu, varfurile Toaca si Ocolasele, cascada Duruitoarea, stancile Detunata si Tumu lui Budu, tapsanul Polita cu crini
Durau - statiunea climatica, schitul Durau
Pangarati

Lacu Rosu

Poze Cheile Bicazului:

Barajul Bicaz Cheile Bicazului Cheile Bicazului Lacul Izvorul Muntelui Cheile Bicazului Tarcau Cheile Bicazului Tarcau Cheile Bicazului Cabana Fantanele Tarcau Cheile Bicazului Tarcau Detunatele Cheile Bicazului Manastirea Ceahlau Cheile Bicazului Statia Meteo Toaca Cheile Bicazului Lacul Rosu Cheile Bicazului Cheile Bicazului Lacu Rosu Cheile Bicazului Lacu Rosu Cheile Bicazului


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 


Cazarelanoi Ro


Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)