Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Delta Dunarii:
Cazare Delta Dunarii: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Complexuri > Complexuri in Delta Dunarii > Complexuri in Judetul Tulcea > Delta Dunarii

Complex Delfinul 4 stele


Complex Delfinul

Date de contact Complex Delfinul

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Judet: Tulcea
  Oras: Delta Dunarii
  Regiune: Delta Dunarii

Complex Delfinul - Matrimoniala Complex Delfinul - Camera Complex Delfinul - Camera double Complex Delfinul - Baie Complex Delfinul - Cinema
Complex Delfinul - Interior Complex Delfinul - Grup sanitar Complex Delfinul - Sala conferinte Complex Delfinul - Sala fitness Complex Delfinul - Sauna
Complex Delfinul - Complex Delfinul Complex Delfinul - Bungalowuri Complex Delfinul - Camping Complex Delfinul - Terasa Complex Delfinul - Gradina
Complex Delfinul - Restaurant Complex Delfinul - Seara Complex Delfinul - Delta Dunarii
Servicii oferite de Complex Delfinul

 • 3 Restaurante
 • 2 Cu O Capacitate Fiecare De 60 Locuri
 • Al 3 Are O Capacitate De 140 Locuri.
 • 2 Sali De Conferinte Dotate Ultramodern.
 • Sauna.
 • 3 Baruri Lacustre Va Asteapta Bauturi Pentru Toate Gusturile.
 • 3 Sali De Cinema.
 • Tv Prin Satelit.
 • Sala Fitness


 • Tarife practicate de Complex Delfinul

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Single ***2 cam.115RON / camera 
  Camera double ***10 cam.140RON / camera 
  Camera Tripla4 cam.165RON / camera 
  Single ****50 cam.275RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Complex Delfinul

   Complexul Delfinul dispune de 5 vile cu un numar total de 40 de camere double si 10 garsoniere cu pat matrimonial (fiecare vila are 8 camere double si 2 garsoniere).
   Camerele au o suprafata intre 30 si 50 de mp fiecare. Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat se acorda cu mobilierul colonial din bambus, cu drapaje din in brut, aducand in interior culorile subtile ale Deltei.
   Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.
   Toate terasele au vedere spre Dunare si mare.
   Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri miniaturale, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua pe terasa. Sfantu Gheorghe este un sat linistit, cu oameni prietenosi, unde poti ajunge doar cu vaporul sau, eventual, cu elicopterul. Complexul Delfinul are asigurata paza permanenta iar daca aveti valori acestea pot fi depozitate in seiful de la receptie.
   Oaspetii nostrii pot lua masa pe terasele celor doua restaurante (60 locuri fiecare), privind fluviul si nemarginirea marii, sau pe pajistea cu umbrare de stuf a celui de-al treilea restaurant (140 locuri).
   Pentru romantici, se organizeaza cina sub stele, pe malul marii, la lumina tortelor.
   Bucatarii pregatesc feluri de mancare din peste din bucataria internationala si cea locala, inclusiv specialitati din sturion si caviar proaspete, legume delicioase, cultivate ecologic, si preparate din carne de rata, gasca si vita, din gradina si ferma proprie.
   In cele trei baruri lacustre va asteapta bauturi pentru toate gusturile.
   Complexul Delfinul are 3 sali de cinema: sala 1 - 120 de locuri, sala 2 - 60 de locuri, sala 3 - 40 de locuri, si doua sali pentru conferinte. Dotarile sunt ultramoderne: sistem audio 5+1, video, digital si pelicula de film, internet, climatizare. Aici puteŧi viziona in conditii excelente tot ceea ce ati filmat in timpul zilei. Daca, vreti sa fiti la curent cu ceea ce se mai intampla in lume, aveti posibilitatea sa urmariti programele de stiri transmise prin satelit.


  Imprejurimi Complex Delfinul

   Sfantu Gheorghe ... un loc magic, unde fluviul Dunarea intalneste Marea Neagra, un loc in afara timpului, pitoresc si neconventiona ... multe flori, soare, nisip, case vopsite in culori vii batute de vanturi, cu ornamente din lemn traforat si acoperisuri din stuf. Plaja, situata la 15-20 minute de mers pe jos, pe drumuri acoperite cu nisip fin, salbatica, cu scoici si ciulini, pare nesfarsita (30 km).
   Incredibilul locului l-a determinat pe Jaques Ives Cousteau sa intervina energic la forurile mondiale pentru a include in Patrimoniul Mondial Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.
   Puteti patrunde in inima Deltei pe canale inguste, printre nuferi galbeni si albi, pentru a pescui sau pentru a privi numeroasele specii rare de pasari. Din aprilie pana in decembrie va puteti bucura de schimbarile incredibile pe care vi le ofera Delta. Puteti urmari cuibaritul pasarilor de apa, aparitia puilor pe canale, coloniile de pelicani galagiosi, lisite alergatoare pe apa, lebede gratioase sau cormoranii incruntati.
   In perioada octombrie-decembrie, cand natura imbraca culorile toamnei, o parte din pasari pleaca in Delta Nilului, dar sosesc alte inaripate din Nordul extrem. Le poti vedea dimineata devreme zburand ca niste naluci prin ceata deasa care acopera Dunarea la varsarea in mare.
   Cele mai spectaculoase activitati sunt evident cele legate de contactul direct cu natura. Astfel va recomandam cu caldura excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona unica in intreaga Europa.

   TRASEE RECOMANDATE
   Traseul 1
   Tur Sf. Gheorghe pe ruta: loc. Sf. Gheorghe - canalele: Zaton - Buhaz - Palade - Crasnicol - bratul Sf.Gheorghe - loc. Sf. Gheorghe

   Traseul 2
   Traseul Sf.Gheorghe - Sulina pe ruta: - SF.Gheorghe -canalele Tataru-cordon litoral - Imputita - Busurca - orasul Sulina

   Traseul nr. 3
   Traseul Sf. Gheorghe - Sulina, pe ruta: - loc. Sf. Gheorghe- brat Sf. Gheorghe - lac Erenciuc - can. Mocansca - lacul Puiu - baza turistica Rosu - lac Rosu - cherhana Rosulet - lac. Rosulet.


  Locatie Complex Delfinul

   Situat la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra.