Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Costinesti:
Cazare Litoral: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Complexuri > Complexuri in Litoral > Complexuri in Judetul Constanta > Costinesti

Complex Perla Marii 2 stele


Complex Perla Marii

Date de contact Complex Perla Marii

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Judet: Constanta
  Oras: Costinesti
  Regiune: Litoral

Complex Perla Marii - Imagine 1 8 Perla Marii Complex Perla Marii - Imagine 2 8 Perla Marii Complex Perla Marii - Imagine 3 8 Perla Marii Complex Perla Marii - Imagine 4 8 Perla Marii
Complex Perla Marii - Vila Perla Marii Complex Perla Marii - Camera Double Complex Perla Marii - Perla Marii Complex Perla Marii - Vila Briza Marii Complex Perla Marii - Camera Dubla
Complex Perla Marii - Briza Marii Complex Perla Marii - Vila Vraja Marii Complex Perla Marii - Camera Complex Perla Marii - Vraja Marii
Servicii oferite de Complex Perla Marii

 • Terasa De Zi.
 • Restaurant.
 • Bar De Zi.
 • Spatiu De Joaca Pentru Copii.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Complex Perla Marii

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double24 cam.190RON / camera 
  Camera Double24 cam.180RON / camera 
  Camera Double16 cam.160RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Complex Perla Marii

   Complexul Perla Marii este situat in statiunea Costinesti, in zona de nord a acesteia, la numai cativa metri de mare, la 3 km departare de autostrada, la 70 km de cel mai apropiat aeroport si la 250 km de capitala tarii. Complexul Perla Marii dispune de 88 de spatii de cazare cu paturi duble. In interior va intampina dotari moderne. Restaurant, terasa si bar de zi sunt cateva din dotarile complexului.

   Posibilitatile de relaxare sunt reprezentate de plaja situata in imediata apropiere, terasele de pe faleza noua, completate de celelalte atractii oferite de statiune -schi nautic, minicroaziere pe mare, inclusiv la Epava, cluburi, terase si restaurante cu specifc.


  Imprejurimi Complex Perla Marii

   Costinesti paradisul tineretii Ne vedem la Costinesti a devenit un salut consacrat intre tineri. Acesta este locul lor, o statiune de tinerete fara batranete, unde distractia este la ea acasa. Costinesti se afla la 31 km sud de municipiul Constanta, langa satele Costinesti si Schitu.
   Inceputurile statiunii dateaza din 1949, cand a fost organizata aici prima tabara de vara pentru elevi. De atunci, Costinesti a ramas capitala tineretii, cel mai mare centru estival de vacante pentru tineret. Anual, in perioada mai - septembrie are loc la Costinesti - Salonul national de grafica satirica pentru tineret,in iulie se desfasoara Gala tinerilor actori, iar in august Festivalul national de jazz si Serbarile Marii.


  Locatie Complex Perla Marii

   Complexul Perla Marii este situat in partea de nord a statiunii Costinesti; la numai cativa metri de mare; departe de tumultul statiunii.