Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Poiana Brasov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Complexuri > Complexuri in Transilvania > Complexuri in Judetul Brasov > Poiana Brasov

Complex Traveland 3 stele


Complex Traveland

Date de contact Complex Traveland

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: RO 50001, Poiana Brasov, Sat de vacanta Traveland
  Judet: Brasov
  Oras: Poiana Brasov
  Regiune: Transilvania

Complex Traveland - Complex Traveland Complex Traveland - Complex Traveland Complex Traveland - Complex Traveland Complex Traveland - Complex Traveland Complex Traveland - Interior
Complex Traveland - Ornament
Servicii oferite de Complex Traveland

 • Bucatarie Stil Americam.
 • Sala De Conferinte.
 • Living Spatios In Stil American.
 • Terasa Si Balcon.
 • Tv Si Cablu Tv.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Complex Traveland

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Complex Traveland

   Plasat la baza partiei de schi Stadion satul de vacanta TraveLand, reprezinta o algere perfecta pentru petrecerea vacantelor consacrate schiului si nu numai. Satul de vacanta Traveland asigura atmosfera ideala pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra indiferent de sezon.

   Complexul TraveLand dispune de 6 vile amplasate in apropierea Centrului Olimpic Poiana Brasov si a partiei de schi Stadion, iar structura de cazare este formata din 4 Vile.
   Fiecare vila este compusa din:
   - 4 camere duble, 8 locuri, dispuse pe doua nivele, doua bai, living si bucatarie stil american cu toate dotarile incluse, televizor color si 30 canale TV (inclusiv HBO), avand terasa si 2 balcoane.
   - 2 apartamente,fiecare avand 5 locuri , compus din 2 camere duble si o camera single dispuse pe un nivel, baie, living si bucatarie stil american cu toate dotarile incluse, televizor color si 30 canale TV (inclusiv HBO), avand terasa si balcon.
   - 2 apartamente, fiecare apartament,4 locuri, unul este compus din 2 camere duble dispuse pe un nivel, baie, living si bucatarie stil american cu toate dotarile incluse, iar celalalt la fel doar ca nu are living si bucatarie, televizor color si 30 canale TV (inclusiv HBO), avand terasa si balcon.

   O camera dubla in cadrul receptiei, cu baie, tv, frigider Complexul TraveLand beneficiaza de o sala de de conferinta, sala Verde - 40 Locuri, convingandu-va de posibilitatea organizarii cu succes a unei game variate de evenimente: conferinte, simpozioane, seminarii, mese festive etc.


  Imprejurimi Complex Traveland

   Localizare si acces
   Poiana Brasov - cea mai renumita statiune turistica de munte din Romania este situata in mijlocul tarii, in regiunea Transilvania, la:
   - 15 km de orasul medieval Brasov
   - 25 de km de Castelul Contelui Dracula
   - 185 km de Bucuresti Pentru a ajunge in statiune exista urmatoarele mijloace de transport:

   Cu avionul: la Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti de unde exista urmatoarele alternative pentru a ajunge la Poiana Brasov:

   Cu masina: din Gara de Nord Bucuresti pana la Gara Brasov – aproximativ 170 km (www.cfr.ro).
   Din Gara Brasov cu autobuzul nr. 4 pana la statia Parcul Central si apoi din Livada Postei cu autobuzul 20 pana in Poiana Brasov sau cu taxiul, aproximativ 15 km, iar pretul cursei cu taxiul variaza intre 10-15 euro direct de la Gara Brasov sau de la statia Livada Postei.

   Cu masina: pe DN1 intre Bucuresti si Brasov, iar din Brasov se urca pe Drumul Poienii, in aproximativ 20 de min – total aprox. 185 km. Intinzandu-se pe un platou la baza muntelui Postavarul care face parte din lantul Carpatilor Meridionali, statiunea Poiana Brasov denumita si Poiana Soarelui, este un model de frumusete.

   Aflata la numai 12 Km de orasul medieval Brasov si la peste 1020 m altitudine, Poiana Brasov este o oaza de liniste pentru toate categoriile de turisti in toate anotimpurile. Poiana Brasov este inconjurata de 4 mari masive muntoase:
   - Postavarul (altitudine maxima 1.799m)
   - Piatra Craiului (altitudine maxima 2.238m)
   - Bucegi (altitudine maxima 2.505m)
   - Piatra Mare (altitudine maxima 1.848m)