Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Timisoara:
Cazare Banat: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Banat > Hoteluri in Judetul Timis > Timisoara

Hotel Perla 4 stele


Hotel Perla

Date de contact Hotel Perla

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Str Evila Celebi nr.14
  Judet: Timis
  Oras: Timisoara
  Regiune: Banat

Hotel Perla - Aparament Hotel Perla - Dormitor Hotel Perla - Camera Double Hotel Perla - Matrimoniala Hotel Perla - Interior
Hotel Perla - Jacuzzi Hotel Perla - Receptie Hotel Perla - Bar de zi
Servicii oferite de Hotel Perla

 • Servicii La Cerere: Sauna
 • Solar
 • Grupul Perla Pune La Dispozitia Clientilor Transportul La Si De La Aeroport Cu Microbuzul Propriu (MERCEDES VITO 8 -1)
 • Masaj
 • Sala De Fitness Sunt Disponibile La Parterul Hotelului Perla 4.
 • Hotelurile Perla Dispun De Parcari Proprii Cu Paza Permanenta.


 • Tarife practicate de Hotel Perla

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single10 cam.140RON / camera 
  Camera Double10 cam.160RON / camera 
  Apartament10 cam.230RON / camera 
  Camera Single10 cam.190RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Perla

   Complexul Hotelier Perla este o unitate de turism situata in centrul orasului, care dispune de o baza materiala compusa din:
   - 100 camere, dintre care: 73 camere cu paturi matrimoniale; 10 camere cu paturi separate (twin); 15 apartamente; 2 apartamente lux.
   Repartizate in trei hoteluri de categoria 3 stele: Perla 1, Perla 2 si Perla 3; si un hotel de categoria 4 Stele: Perla 4.
   De mentionat ca fiecare camera este dotata cu instalatii de incalzire si sisteme de climatizare proprii, cu TV-cablu, internet, linie telefonica internationala directa. Serviciile oferite de Complexul Hotelier Perla:
   - turistii beneficiaza de: room-service non-stop, restaurant cu 40 locuri in cadrul Hotelului Perla 1, restaurant cu 60 locuri in cadrul Hotelului Perla 2.
   Restaurantele si terasele ofera o ambianta placuta si de asemenea posibilitatea organizarii de catre personal calificat, la cerere, de mese festive, cocktail-uri si party-uri, punand la dispozitia clientului de la meniurile traditionale pana la cele mai diversificate meniuri interna?ionale.
   Bar de zi cu o capacitate de 40 locuri, sala de conferinta de 120 locuri in cadrul Hotelului Perla 4. Sala de conferinte este dotata cu sistem de climatizare, aparat de sonorizare, videoproiector, flip-chart si ecran de proiectie.

   Din luna iulie 2006, Hotelul Perla 1 va functiona ca RESIDENCE apartamentele putand fi inchiriate pe o perioada de 7-30 zile sau anual.


  Imprejurimi Hotel Perla