Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Timisoara:
Cazare Banat: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Banat > Hoteluri in Judetul Timis > Timisoara

Hotel Victoria 3 stele


Hotel Victoria

Date de contact Hotel Victoria

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Str. Lucian Blaga Nr. 3, Timisoara, Timis
  Judet: Timis
  Oras: Timisoara
  Regiune: Banat

Hotel Victoria - Matrimoniala Hotel Victoria - Camera double Hotel Victoria - Grup sanitar Hotel Victoria - Double twin Hotel Victoria - Camera double
Hotel Victoria - Camera double Hotel Victoria - Interior Hotel Victoria - Interior
Servicii oferite de Hotel Victoria

 • Room Service.
 • Minibar Complet.
 • Seif Si Camera Bagaje.
 • Aer Conditionat.
 • Micul Dejun Inclus.
 • Internet Wireless.


 • Tarife practicate de Hotel Victoria

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Victoria

   Cladirea a fost construita in anul 1907, in stil baroc, si a fost renovata de curand pastrandu-si elementele de arhitectura veche dar imbinand totusi clasicul cu modernul.
   Hotelul Victoria este clasificat la categorie de 3 stele, oferind 15 camere foarte spatioase, un ambient intim si o amenajare de exceptie.

   Spatiile de cazare sunt dotate cu tv color si cablu tv, telefon linie proprie, fax, internet wireless, grupuri sanitare proprii cu dus sau cada, jacuzzi in apartament, uscator de par, camera bagaje, minibar, seif.


  Imprejurimi Hotel Victoria

   Cladirile din imprejurul Hotelului Victoria au fost construite la inceputul secolului al XVIII-lea, motiv pentru care Timisoara este cunoscuta ca un oras baroc.
   Orasul este insa mult mai vechi dar, cu exceptia unei parti din castelul Huniade, nici structura urbana medievala, nici cladirile dinainte de 1716 nu mai pot fi vazute astazi, doar Muzeul Banatului cu sediul central in Castelul Huniade.

   Muzeul adaposteste cea mai importanta colectie de obiecte arheologice din Banat. La parter, gazduieste Sanctuarul Neolitic de la Parta, un monument unic in Europa.

   Piata Victoriei (Operei) este piata centrala a orasului, fiind locul de promenada preferat al timisorenilor. In jurul pietei se gasesc importante institutii cum ar fi: Opera Romana, Teatrul National, Teatrul Maghiar, Teatrul German, Catedrala Metropolitana.


  Locatie Hotel Victoria

   Hotelul Victoria este situat in centrul istoric al orasului Timisoara.