Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Gura Humorului:
Cazare Bucovina: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Bucovina > Hoteluri in Judetul Suceava > Gura Humorului

Hotel Ramona 3 stele


Hotel Ramona

Date de contact Hotel Ramona

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Str. Stejarului nr.15
  Judet: Suceava
  Oras: Gura Humorului
  Regiune: Bucovina

Hotel Ramona - Revelion 2009 Hotel Ramona - Receptie Hotel Ramona - Apartament Hotel Ramona - Grup Sanitar Hotel Ramona - Camere
Hotel Ramona - Activitati Hotel Ramona - Manastiri Hotel Ramona - Imprejurimi Hotel Ramona - Sala mic dejun Hotel Ramona - Sala bar mansarda
Hotel Ramona - Interior camera Hotel Ramona - Canapea Hotel Ramona - Camera Double Hotel Ramona - Foc de Tabara Hotel Ramona - Obiective
Hotel Ramona - Obiceiuri Hotel Ramona - Foisor Hotel Ramona - Exterior
Servicii oferite de Hotel Ramona

 • Zona Berbeque.
 • Sala De Conferinta
 • Sala Mansarda Multifunctionala
 • Mese Festive.
 • Rent A Car.
 • Transferuri Gratuite Si Cu Plata
 • Sala De Mic Dejun.
 • Sauna
 • Piscina
 • Internet Si Parcare Gratuite.


 • Tarife practicate de Hotel Ramona

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double Matrimoniala3 cam.100RON / camera 
  Camera Tripla2 cam.180RON / camera 
  Apartament1 cam.240RON / camera 
  Pret pe loc1 cam.35RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Ramona

   Hotelul Ramona, este un hotel nou, deschis in decembrie 2007, situat in frumoasa zona a Bucovinei, la 800 m de centrul orasului Gura Humorului, intr-o zona linistita, in apropierea padurii, hotelul dispune de peste 30 locuri de cazare.

   Va punem la dispozitie mai multe tipuri de spatii de cazare: 3 camere duble twin, 5 camere matrimoniale, 4 camere triple, o matrimoniala honeymoon, un apartament , o camera de tineret. Toate camerele au baie, uscator de par si TV cablu. Dubla honeymoon are baie cu cada, minibar si TV LCD. Apartamentul are minibar, TV LCD si internet in camera. La receptie exista seif si internet gratuit.

   Hotelul Ramona dispune de sala de mic dejun si o sala multifunctionala (bar, sala de conferinte, restaurant) cu pana la 80 de locuri. Organizam pentru dumneavoastra mese festive si alte evenimente. Hotelul dispune de o zona amenajata pentru gratare. Se ofera parcare gratuita si transfer de la si la aeroport/gara (gratuit de la gara din localitate)

   Oferim la cerere prin intermediul agentiei noastre: Inchiriere autoturisme, microbuz 8 locuri si biciclete Tur de manastiri cu ghid/traducator, drumetii la Pietrele Muierii Excursie de o zi in Ucraina (Cernauti, Cetatea Hotin, Kamyanets Podilskiy) Pentru grupuri: organizare paintball, pranz la stana Trasee off road, programe „O zi calare prin Calimani”

   Clientii nostri au acces la toate dotarile Vilei Ramona: gradina cu foisor, leagan, gratar pentru barbeque, piscina in aer liber, sauna.

   Va asteptam cu drag in Bucovina!


  Imprejurimi Hotel Ramona

   Turul de manastirilor din Bucovina (Moldovita, Sucevita, Putna, Voronet, Dragomirna)sau Neamt(Agapia, Varatec, Secu, Sihastrie), zona Cheile Bicazului, drumetii Pietrele Muierii Excursie de o zi in Ucraina (Cernauti, Cetatea Hotin, Kamyanets Podilskiy)

   Pentru grupuri: organizare paintball, pranz la stana, Trasee off road, programe „O zi calare prin Calimani” Turism activ in zona Dornei etc