Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Tulcea:
Cazare Delta Dunarii: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Delta Dunarii > Hoteluri in Judetul Tulcea > Tulcea

Hotel Atlantis 3 stele


Hotel Atlantis

Date de contact Hotel Atlantis

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str Spitalului nr 32 Tulcea Romania 880
  Judet: Tulcea
  Oras: Tulcea
  Regiune: Delta Dunarii

Hotel Atlantis - Imagine 1 1 Atlantis Hotel Atlantis - Imagine 2 1 Atlantis Hotel Atlantis - Imagine 3 1 Atlantis Hotel Atlantis - Imagine 4 1 Atlantis
Hotel Atlantis - Double Twin Hotel Atlantis - Camera Twin Hotel Atlantis - Dubla Matrimoniala Hotel Atlantis - Matrimoniala Hotel Atlantis - Apartament
Servicii oferite de Hotel Atlantis

 • Restaurantul Marinarul ...click Pentru Detalii
 • Mic Dejun Inclus.
 • Aer Conditionat.
 • Tv Si Cablu Tv.
 • Mini Bar.
 • Telefon International.


 • Tarife practicate de Hotel Atlantis

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Double in regim single10 cam.100RON / camera 
  Camera Double26 cam.140RON / camera 
  Camera Double Matrimoniala2 cam.140RON / camera 
  Apartament2 cam.230RON / apartament 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Atlantis

   Ospitalitatea traditionala si o servire profesionala va asteapta la Hotel Atlantis. Complexul hotelier Marinarul este destinatia oamenilor care apreciaza serviciile de calitate, adaugand confortului modern, calitatea unor servicii ireprosabile.

   Prin modul in care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru grupuri organizate atat pentru turism cat si pentru afaceri.

   Hotel Atlantis are o excelenta reputatie pentru serviciile oferite si pentru facilitatile pe care le ofera pentru oamenii de afaceri. Noi putem oferi turistului liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate.

   Cu o arhitectura moderna si o ambianta eleganta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi, Hotelul Atlantis pune la dispozitia turistilor: 25 camere duble, 3 matrimoniale si2 apartamente.

   Fiecare spatiu de cazare satisface exigentele maximului confort, amenajarea camerelor dovedind un gust desavarsit si o deosebita atentie pentru detaliile ce asigura o atmosfera confortabila, de liniste si intimidate pentru clientii aflati departe de casa. Camerele dispun de urmatoarele facilitati: tv si cablu tv, minibar, instalatie de climatizare, telefon international, grupuri sanitare modern echipate (dus, cazi / hidromasaj, uscatoare de par).

   Elegant si rafinat, Restaurantul Marinarul cu 300 de locuri la mese, amenajate in nota distinctiei si a bunului gust, va ofera intr-o ambianta selecta, o gama diversa de preparate culinare rafinate, din bucataria traditionala romaneasca si internationala, pregatite pentru dumneavoastra de maestri in arta culinara.

   Confort si calitate pentru cei care pretuiesc fiecare clipa.  Imprejurimi Hotel Atlantis