Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Curtea De Arges:
Cazare Muntenia: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Muntenia > Hoteluri in Judetul Arges > Curtea De Arges

Hotel Posada 2 stele


Hotel Posada

Date de contact Hotel Posada

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Cod 115300, Jud. Arges.
  Judet: Arges
  Oras: Curtea De Arges
  Regiune: Muntenia

Hotel Posada - Hotel Posada Hotel Posada - Camera Double Hotel Posada - Camera Double Hotel Posada - Interior Hotel Posada - Camera Double
Hotel Posada - Grup Sanitar Hotel Posada - Restaurant Hotel Posada - Restaurant
Servicii oferite de Hotel Posada

 • Terasa Cu 50 Locuri Si Bar De Zi.
 • Club Internet Situat In Receptia Hotelului.
 • Sala De Fitness.
 • Sali De Conferinte
 • Seminarii
 • Training-uri
 • Simpozioane.
 • Restaurantul Posada Capacitate De 150 De Locuri
 • Spectacole Folclorice Sustinute De Ansamblul Folcloric Posada.
 • Parcare Particulara Pazita 24/24h.


 • Tarife practicate de Hotel Posada

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double Matrimoniala10 cam.136RON / camera 
  Camera Double Twin42 cam.136RON / camera 
  Double in regim single52 cam.99RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Posada

   Hotel Posada dispune de 1 apartament cu mobilier deosebit, provenit din fostul apartament de protocol al dictatorului Nicolae Ceausescu de la Cabana Paraul Capra, cu decoratiuni interioare care amintesc de Contele Dracula. Poate fi folosit pentru intalniri oficiale sau de afaceri fiind format dintr-un living-room spatios si dormitor cu pat matrimonial. Apartamentul dispune de tv color conectat la un sistem de televiziune prin cablu, frigider si mini-bar, telefon cu acces direct la linie telefonica internationala si grup sanitar cu cada. Hotel Posada dispune 10 camerele matrimoniale de curand modernizate la standarde ridicate, au toate dotarile necesare pentru a face din sejurul dumneavoastra unul de neuitat: frigider si mini-bar, TV color conectat la un sistem de televiziune prin cablu, telefon cu acces direct la linie telefonica internationala, grup sanitar modernizat cu uscator de par si cabina de dus. Impresia de spatiu este data de mobilierul cu design modern si de modalitatea moderna de iluminat. Deasementea Hotelul Posada dispune de 42 de camere cu doua paturi spatioase si bine luminate care au fost de curand remobilate si reamenajate. Atmosfera deosebit de placuta este data de diferite accesorii ( draperii, veioze, etc.) si de utilitatile moderne: TV color conectat la un sistem de televiziune prin cablu, telefon cu acces direct la linie telefonica internationala, baie cu cada sau cabina de dus.

   Toate aceste 52 camere,precum si apartamentul sunt la un confort de2**+ .


  Imprejurimi Hotel Posada

   Curtea de Arges leaganul istoriei romanesti, defineste un colt de tara inedit nu numai prin ceea ce-i ofera trecutul glorios si natura generoasa, dar si prin ceea ce i-a adaugat in farmec si maretie harnicia si spiritul inovator al argesenilor.

   Veche cetate de scaun, prima capitala a Tarii Romanesti, unde primii nostri voievozi Basarabii, descalicatori de tara, datatori de legi si datini si-au stabilit scaun domnesc pentru ei si pentru urmasii lor timp de doua veacuri, Curtea de Arges are in trecutul sau dovezi de glorie si poseda nebanuite comori pentru amatorul de monumente istorice, pasionatul de folclor si arta populara, dar si pentru cei care doresc sa admire frumusetile naturii.

   Numele localitatii este legat de momente istorice importante: aici si-au avut resedinta domnitorii Basarab I si Vlaicu Voda, Dan I si Mircea cel Batran.


  Locatie Hotel Posada

   Hotelul Posada situat in Curtea de Arges; la 300 m de celebra manastire a Mesterului Manole.