Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Pitesti:
Cazare Muntenia: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Muntenia > Hoteluri in Judetul Arges > Pitesti

Hotel Sorelo 3 stele


Hotel Sorelo

Date de contact Hotel Sorelo

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str. Nicolae Balcescu nr 7
  Judet: Arges
  Oras: Pitesti
  Regiune: Muntenia

Hotel Sorelo - Imagine 1 1 Sorelo Hotel Sorelo - Imagine 2 1 Sorelo Hotel Sorelo - Imagine 3 1 Sorelo Hotel Sorelo - Imagine 4 1 Sorelo
Hotel Sorelo - Camere double Hotel Sorelo - Camere double Hotel Sorelo - Grup sanitar Hotel Sorelo - Grup sanitar Hotel Sorelo - Apartament
Hotel Sorelo - Apartament
Servicii oferite de Hotel Sorelo

 • Sala De Conferinte.
 • Parcare.
 • Restaurant ...click Pentru Detalii
 • Aer Conditionat.
 • Internet Wireless.


 • Tarife practicate de Hotel Sorelo

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single21 cam.46EUR / camera 
  Camera Double4 cam.46EUR / camera 
  Apartament2 cam.75EUR / apartament 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Sorelo

   Strabatatnd orasul Pitesti de la un cap la altul este imposibil sa nu zaresti Hotelul Sorelo, situat chiar in nordul orasului, la rascrucea de drumuri inspre Ramnicu Valcea - Sibiu, Curtea de Arges (vis-a-vis de Peco PETROM). Hotelul Sorelo va ofera confortul necesar petrecerii unor clipe de neuitat din momentul in care ii treceti pragul.
   Dotarile existente, finisajele superioare, pregatirea si amabilitatea personalului, dau un plus de stralucire celor trei stele ale clasificarii acestei structuri de primire care se adreseaza atat turismului de afaceri, cat si celui de tranzit si agrement.


  Imprejurimi Hotel Sorelo

   La numai 27 km de hotel se afla orasul Curtea de Arges cu a lui vestita Manastire si Fantana Mesterului Manole. Foarte aproape se afla barajul Vidraru precum si Cetatea de la Poienari. Cetatea Poienari (sec XV.) - situata la 25 km de Curtea de Arges - a fost fortificata de Vlad Tepes in sec. XV si se afla in varful Muntelui Cetatuia, la o altitudine de 850 m, protejata de pante abrubte. Pentru a ajunge la cetate - cuib de vulturi al vitejilor de demult - se urca 1480 de trepte din beton care serpuiesc printr-o padure deasa de fag. Numita dupa vechiul sat Poenari, conform Letopisetului Cantacuzinesc, aceasta cetate ar fi fost construita din porunca lui Vlad Tepes, care, dorind sa-si pedepseasca boierii, i-a pus sa-i faca aceasta fortareata. Cetatea a fost deosebit de puternica, avand ziduri de 2-3 metri grosime si 5 turnuri de aparare devenind loc de surghiun pentru "hicleni", insa, din a doua jumatate a secolului XVI, nu a mai fost amintita in documente. Ea a fost parasita si a intrat in ruina, pentru ca in prezent sa se afle in curs restaurare.