Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Bucuresti:


 • Hoteluri in Judetul Bucuresti:

 • Bucuresti (243)


Cazare Muntenia: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Muntenia > Hoteluri in Judetul Bucuresti > Bucuresti

Hotel Rin Grand 4 stele


Hotel Rin Grand

Date de contact Hotel Rin Grand

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Strada Vitan-Barzesti numarul 7D
  Judet: Bucuresti
  Oras: Bucuresti
  Regiune: Muntenia

Hotel Rin Grand - Hotel Rin Grand Hotel Rin Grand - Lobby Hotel Rin Grand - Camera Double Hotel Rin Grand - Grup Sanitar
Servicii oferite de Hotel Rin Grand

 • 3 Restaurante Cu Specific Si Snack-bar.
 • SPA
 • Centru Fitness
 • Centru Comercial.
 • Centru De Conferinta Cu 36 De Sali.
 • Piscina
 • Cazino
 • Heliport.


 • Tarife practicate de Hotel Rin Grand

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Rin Grand

   Grupul Confort, cu o bogata experienta in domeniul hotelier, dobandita prin serviciile promovate de hotelurile Confort *** si Rin****, are deosebita placere de a va prezenta cel mai mare proiect hotelier din Uniunea Europeana, Rin Grand Hotel. Rin Grand Hotel este amplasat in partea sudica a Bucurestiului, la 8 minute de Piata Unirii- Kilometrul 0 si de centrul comercial si istoric al orasului.
   Clasificat la 4 stele cu o arhitectura moderna si o investitie de 60 milioane euro, hotelul pune la dispozitia oaspetilor incepand cu luna octombrie a.c. 300 de camere si 23 apartamente.
   Din martie 2008 va invitam sa beneficiati de luxul, eleganta si rafinamentul celor 1459 de camere caracterizate de un design modern cu detalii ambientale unice ce vor face sederea dumneavoastra de neuitat. Rin Grand Hotel cu o suprafata totala de 115 000 mp construiti, structurata pe 2 niveluri subterane, parter si 15 niveluri supraterane, ofera o gama completa de servicii de inalta calitate pentru calatoriile de afaceri, precum si pentru organizarea de evenimente locale si internationale, intr-o atmosfera cosmopolita si deopotriva relaxanta si calduroasa. La Rin Grand Hotel puteti beneficia de:
   - 1459 de camere si apartamente de lux
   - Centru de Conferinta cu 36 de sali
   - 3 restaurante cu specific si snack-bar
   - 3 baruri
   - SPA, Centru Fitness, piscina
   - Cazino
   - Centru Comercial
   - Heliport

   Alte servicii suplimentare, ce vin in intampinarea necesitatilor turistilor cazati la Rin Grand Hotel: parcare exterioara, cat si in garaj supraetajat - capacitate 1000 locuri, spalatorie si curatatorie, fax, concierge, acces internet, televiziune prin cablu, linie telefonica internationala, room service, minibar si aer conditionat, safe, Pay TV, VOD. Cartile de credit acceptate sunt : Visa, Master Card si American Express.

   Cele trei restaurante cu specific va invita intr-un cadru ultramodern si elegant , sa serviti din creatiile culinare ale maestrilor nostri bucatari. Puteti alege sa faceti o calatorie printre delicioasele arome, in cel mai mare restaurant, cu o capacitate de 600 persoane, situat la parterul hotelului, unde isi asteapta clientii incepand cu data de 15 noiembrie 2007.
   Seara poate fi incheiata intr-unul dintre cele 3 baruri ale Rin Grand Hotel cu un cocktail special preparat pentru dumneavoastra de personalul nostru calificat. Centrul de Conferinta, format din 36 de sali cu o capacitate de: 18, 50, 80, 100, 200 si 1000 de locuri, ofera dotari tehnice moderne si complete, intr-o atmosfera propice atat intalnirilor de afaceri, pregatirilor profesionale, cat si altor activitati specifice. Cea mai importanta sala de conferinte, cu o suprafata totala de 1200 mp, se va deschide marilor evenimente incepand cu 8 noiembrie 2007.


  Imprejurimi Hotel Rin Grand  Locatie Hotel Rin Grand

   Hotelul este amplasat in partea sudica a Bucurestiului; la 8 minute de Piata Unirii- Kilometrul 0 si de centrul comercial si istoric al orasului.