Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Targu Jiu:
Cazare Oltenia: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Oltenia > Hoteluri in Judetul Gorj > Targu Jiu

Hotel Gorj 3 stele


Hotel Gorj

Date de contact Hotel Gorj

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Calea Eroilor, Nr. 6, Targu-Jiu, Gorj, Cod Postal 210163
  Judet: Gorj
  Oras: Targu Jiu
  Regiune: Oltenia

Hotel Gorj - Double Twin Hotel Gorj - Interior camera Hotel Gorj - Matrimoniala Hotel Gorj - Grup Sanitar Hotel Gorj - Restaurant
Hotel Gorj - Salon
Servicii oferite de Hotel Gorj

 • Acces Internet.
 • Parcare.
 • Restaurant.
 • Sala De Conferinte.
 • Bar De Zi Si Terasa.
 • Aer Conditionat.


 • Tarife practicate de Hotel Gorj

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double132 cam.Rezerva OnlineRON / camera 
  Apartament12 cam.Rezerva OnlineRON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Gorj

   Hotel Gorj este structurat pe 12 nivele cu cate 11 camere si cate un apartament pe fiecare etaj, insumand 288 de locuri de cazare iar impreuna cu spatiul generos al receptiei si sectorul de alimentatie publica constituie cea mai mare structura de primire turistica din municipiul Tg-Jiu si judetul Gorj.

   Hotelul dispune de camere si apartamente complet modernizate in anul 2006 dupa standardele actuale, fiecare camera dispunand de mobilier nou, bai cu cabine de dus si cada, TV, Internet, telefonie si instalatie de climatizare, minibar.

   Din holul hotelului accesul pe verticala este asigurat de doua lifturi rapide, astfel incat turistii ajunsi in spatiile de cazare pot surprinde pe cele patru laturi privelisti ale municipiului Tg-Jiu si imprejurimi, pe fundal conturandu-se zona de deal si de munte in care masivele muntoase Valcan si Parang se ridica majestuos. Serviciile de alimetatie publica dispun de 400 locuri, distribuite in Restaurant Gorj, bar cu terasa, pizzerie, room services.

   Hotel Gorj dispune de sala de conferinta cu 100 locuri, minicazinou, cabinet medical si spalatorie. Hotel Gorj din Tg-Jiu, cea mai mare constructie de acest gen din judetul Gorj, ofera servicii integrate in acelasi obiectiv turistic si alaturi de personalul autorizat si cu experienta se constituie intr-un lider judetean in acest domeniu.


  Imprejurimi Hotel Gorj

   Targu Jiu este adapostit in depresiunea Olteana, inconjurat de masivele Parang si Valcan ce se ridica la circa 20 km de oras. Este un oras captivant prin diversitatea ofertelor sale turistice, culturale sau istorice.

   Targu Jiu este orasul ales de Constantin Brancusi geniul sculpturii moderne pentru a-si inalta ansamblul monumental CALEA EROILOR alcatuit din: MASA TACERII, POARTA SARUTULUI si COLOANA FARA DE SFARSIT, realizate intre anii 1937-1938.