Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Baile 1 Mai:
Cazare Statiuni Balneo: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Statiuni Balneo > Hoteluri in Judetul Bihor > Baile 1 Mai

Hotel Aqua 3 stele


Hotel Aqua

Date de contact Hotel Aqua

  Website: http://www.hotelaqua.ro/
  Telefon: 004-0259-318710
  Fax: 004-0259-318301
  Adresa: Str Principala nr. 11A Baile 1 Mai Bihor Romania 417496
  Judet: Bihor
  Oras: Baile 1 Mai
  Regiune: Statiuni Balneo

Hotel Aqua - Camera Dubla Hotel Aqua - Grup Sanitar Hotel Aqua - Apartament Hotel Aqua - Canapea Hotel Aqua - Bar de zi
Hotel Aqua - Restaurant Hotel Aqua - Terasa Hotel Aqua - Parcare
Servicii oferite de Hotel Aqua

 • Sala De Fitness.
 • Terasa In Aer Liber.
 • Restaurant.
 • Sala De Conferinte.
 • Centru SPA.
 • Acces Internet.


 • Tarife practicate de Hotel Aqua

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Aqua

   Hotelul Aqua este situat in statiunea Baile 1 Mai care se afla la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea, intre satele Rontau si Haieu. Cunoscuta de-a lungul timpului si sub numele de Baile Episcopiei (sec. XV-XVII), statiunea s-a facut remarcata mai ales datorita apelor minerale si a namolului sapropelic extras din lacul aflat in localitate, utilizate in tratarea unor afectiuni reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos central si periferic si afectiuni ginecologice.

   Statiunea se bucura de un climat de tip continental moderat de ses, temperatura medie anuala fiind de 10,5 °C, iar cea din perioada estivala, de 21,3 °C. Presiunea atmosferica medie este de 770 mm coloana de mercur.

   Hotelul Aqua va pune la dispozitie personal calificat si servicii de care puteti beneficia in timpul vacantelor petrecute aici. Efectul benefic al apelor termale din statiune a fost descoperit cu foarte multi ani in urma. Primele tratamente care se faceau erau cu namolul extras de pe fundul albiei paraului Peta si din jurul izvoarelor termale. Acesta era aplicat direct pe partile dureroase ale corpului si asa s-a descoperit efectul de vindecare si ameliorare a bolilor reumatice.

   In plus, la Hotel Aqua veti gasi tratamente SPA (Salute Per Aqua) care va vor ajuta sa redobanditi starea de bine si echilibrul. Spa-ul este asociat cu notiunea de echilibru si relaxare care difera de centrul de frumusete, unde in primul rand mergem pentru infrumusetare. Chiar daca daca cele doua sunt complementare, nu fac totusi parte din acelasi registru.

   Camerele hotelului Aqua dispun de TV LCD, minibar, terasa, aer conditionat, telefon cu acces international, internet cu acces nelimitat, uscator de par, bideu.


  Imprejurimi Hotel Aqua  Locatie Hotel Aqua

   Hotelul de 3 stele AQUA este situat in statiunea Baile 1 Mai care se afla la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea.