Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Baile 1 Mai:
Cazare Statiuni Balneo: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Statiuni Balneo > Hoteluri in Judetul Bihor > Baile 1 Mai

Hotel Perla 3 stele


Hotel Perla

Date de contact Hotel Perla

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Baile 1 Mai; com. Sanmartin
  Judet: Bihor
  Oras: Baile 1 Mai
  Regiune: Statiuni Balneo

Hotel Perla - Restaurant Hotel Perla - Grup Sanitar Hotel Perla - Restaurant Hotel Perla - Bar de zi Hotel Perla - Sala Conferinte
Hotel Perla - Double Twin Hotel Perla - Sauna Hotel Perla - Camera Double Hotel Perla - Teren Fotbal Hotel Perla - Sala conferinta
Servicii oferite de Hotel Perla

 • Mic Dejun Inclus.
 • Sala De Conferinte
 • Doua Terenuri De Minifotbal
 • Parcare Pazita.
 • Televiziune Prin Cablu TV.
 • Telefon Intern Si International.
 • Sauna
 • Aer Conditonat.
 • Conexiune La Internet Prin Cablu Si Wireless.


 • Tarife practicate de Hotel Perla

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Double in regim single0 cam.125RON / camera 
  Executive8 cam.175RON / camera 
  Camera Double40 cam.155RON / camera 
  Apartament8 cam.250RON / apartament 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Perla

   Cu o arhitectura moderna si o ambianta eleganta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi, Hotelul Perla din Baile 1 Mai este gazda ideala in orice anotimp si cu orice ocazie pentru turism cat si pentru afaceri. COMPLEX HOTELIER PERLA dispune de 56 de spatii de cazare compuse din : 24 de camere duble cu terasa care pot fi folosite si in regim sinlge, 24 de camere twin si 8 apartamente.
   Toate camerele hotelului au urmatoarele dotari:
   - minibar, aer conditionat.
   - uscator de par.
   - televiziune prin cablu TV.
   - telefon intern si international.
   - conexiune nelimitata la internet, prin cablu si wireless.
   - acces in camere cu cartela Restaurantul se remarca prin eleganta si stil, ofera un meniu rafinat din bucataria traditionala romaneasca si internationala, insotit de bauturi fine, servite ireprosabil. Restaurantul, cu o capacitate de 200 de locuri, poate fi adaptat cu usurinta oricaror exigente. Aici se pot organiza in conditii deosebite nunti, receptii, cocktail-uri, aniversari, banchete sau reuniuni de familie. Receptie non stop, seif valori, telefon, fax, imprimanta, cabina internet. baza de agrement-sport: 2 terenuri de minifotbal cu gazon sintetic si nocturna, bazin cu apa termala, sauna, salon de biliard, salon de masaj, tenis de masa, inchirieri biciclete. Sala de conferinte, cu o capacitate de 80-90 persoane, este multifunctionala si dotata cu cele mai noi echipamente pentru orice tip de eveniment: videoproiector, DVD, flipchart, Internet nelimitat prin cablu si wireless. Masina dumneavoastra va fi in siguranta in parcarea supravegheata a hotelului de 70 de locuri.


  Imprejurimi Hotel Perla

   Baile 1 Mai sunt renumite pentru apa termala. Descoperite din antichitate, izvoarele cu apa geo-termala la temperaturi de 43 - 49g C, au proprietati curative certificate, fiind oligometalice, bicarbo-natate, calcice si sodice, iar namolurile au proprietati sapropelice. Climatul cu ierni blande si veri moderate asigura o atmosfera ideala in orice anotimp si este foarte propice pentru relaxare sau tratament, astfel incat ploaia sau frigul iernii nu reprezinta o piedica pentru o baie cu apa geo-termala in aer liber. Strandul cu apa termala se afla doar la 400 m de hotel. Faima statiunii 1 Mai si a intregului judet este data de prezenta unei specii tropicale - monument al naturii - Lotusul Termal - Nymphaea Lotus Thermalis (relicva din Tertiar), planta cu frunze rotunde plutitoare cu marginea dintata si rasfranta in sus, dintre care se inalta gingasele flori alb-galbui, cu miros placut parfumat. Distante: 2 km pana la statiunea Baile Felix, 9 km pana la gara Oradea, 7 km pana la aeroport, 26 km pana la vama Bors.