Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Cugir:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Transilvania > Hoteluri in Judetul Alba > Cugir

Hotel Dragana 2 stele


Hotel Dragana

Date de contact Hotel Dragana

  Website: http://www.dragana-touring.ro/
  Telefon: 0258751980
  Fax: 0258750315
  Adresa: str. Alexandru Sahia nr. 20 cod 515600 Cugir, jud. Alba
  Judet: Alba
  Oras: Cugir
  Regiune: Transilvania

Hotel Dragana - Camera Double Hotel Dragana - Grup Sanitar Hotel Dragana - Restaurant Hotel Dragana - Orasul Cugir Hotel Dragana - Cugir
Hotel Dragana - Belvedere
Servicii oferite de Hotel Dragana

 • Linie Telefonica.
 • Mic Dejun Inclus.
 • Sala De Conferinte.
 • Tv Si Cablu TV.
 • Salon Frumusete.
 • Seif.


 • Tarife practicate de Hotel Dragana

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Dragana

   Hotelul Dragana ofera atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa ii treaca pragul. Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar in acelasi timp calda, menit a facilita calatoria catre un timp al opulentei si stralucirii, sunt motive suficiente pentru a sustine cele doua stele inscrise pe frontispiciul hotelului.

   Capacitatea maxima a hotelului Dragana este de 62 de locuri: 10 camere single, 14 camere double, 8 camere triple. Hotelul este echipat cu: cablu TV, linie telefonica, bai personale, seif, salon frumusete, fax, restaurant, sah, spalatorie, parcare gratuita.

   Pentru o seara de neuitat va invitam in Restaurantul Dragana, restaurant aflat in incinta hotelului, unde personalul de elita va sta la dispozitie pentru a va incanta cu bucate alese ale bucatariei traditionale si internationale. Restaurantul poate fi deasemenea locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale precum nunti, botezuri, cocktailuri intr-o atmosfera romantica, acestea devenind astfel de neuitat pt dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

   Barul hotelului Dragana, un bar de zi, va invita sa va delectati intr-un ambient placut, cu o gama larga de produse pe care suntem incantati sa vi le punem la dispozitie. Pentru intalnirile cu partenerii dvs. de afaceri Hotel Dragana Cugir va pune la dispozitie o sala de conferinta, cu o capacitate de 35 locuri.

   Parcarea hotelului cu o capacitate de 30 de locuri va garanteaza securitatea masinii dumneavoastra.

   In speranta ca incercarea noastra, de a modela totul conform preferintelor oricarui vizitator, va da roade, va asteptam sa ne onorati cu prezenta pentru o prima data revenind apoi in viitor in locul ce indiscutabil are puterea si magnetismul a va atrage pasii catre el.


  Imprejurimi Hotel Dragana

   Functia turistica a orasului Cugir este determinata atat de importante obiective turistice, cat si de pozitia orasului. Fondul turistic al Cugirului este constituit din obiective naturale, istorice si economice. Interesul turistic este justificat si de zona iinconjuratoare denumita Muntii Sureanu.

   Cel mai important obiectiv turistic istoric il constituie Cetatea de la Cugir. Cetatea este situata la altitudinea de 494 m, pe un varf conic format din sisturi cristaline, detasat de eroziune in marginea nordica a muntilor. Aici exista vestigii arheologice de o deosebita importanta. Un obiectiv turistic natural il constituie Cheia Raului Mic care este modelata in roci metamorfice, intr-o zona in care acestea sunt strabatute de magmatite.

   Prezenta cheii a favorizat construirea unui baraj de hait care a fost colmatat. Muntii Sureanu despin de o retea densa de trasee turistice, care ofera vizitatorului secvente pitoresti ale cadrului natural si urme de straveche locuire a acestui tinut.

   Orasul Cugir constituie un punct important de convergenta a drumurilor turistice din Muntii Sureanu - Traseul Cugir - Moara Turcului - Intre Ape - Curmatura Prisaca - Poarta Raiului - Cabana Sureanu. Traseul incepe din cartierul nordic al orasului, din dreptul confluentei acestuia cu Raul Mic.

   El urmeaza un drum forestier odata cu traversarea raului lasand orasul in urma. Soseaua la inceput asfaltata urmareste malul drept al raului. Dupa aproape 4 Km se ajunge la Complexul turistic Mistretul, situat pe malul stang al raului. In continuare, valea se ingusteaza, coturile devin mai bruste si dupa 11 km de la Cugir, drumul trece de pe malul drept pe malul stang.

   Dupa alti 2 Km traverseaza din nou pe malul drept dar numai o distanta de 1 Km, dupa care revine pe malul stang, dupa ce a urmarit bucla de contur de la Moara Turcului. Aici apare in peisaj o creasta zimtata de stanca cu aspect deosebit de pitoresc. Dupa arpoape 1 Km de la Moara turcului se ajunge la confluenta cu Valea Rachitii pe care urca un drum forestier.


  Locatie Hotel Dragana

   Hotelul este amplasat in centrul orasului Cugir.