Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Brasov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Transilvania > Hoteluri in Judetul Brasov > Brasov

Hotel Aro Palace 4 stele


Hotel Aro Palace

Date de contact Hotel Aro Palace

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: 12, Muresenilor Street, 500030, Brasov, Romānia
  Judet: Brasov
  Oras: Brasov
  Regiune: Transilvania

Hotel Aro Palace - Hotel Aro Palace Hotel Aro Palace - Lobby Hotel Aro Palace - Matrimoniala Hotel Aro Palace - Camera Double Hotel Aro Palace - Double Twin
Hotel Aro Palace - Grup Sanitar Hotel Aro Palace - Apartament Hotel Aro Palace - Living Hotel Aro Palace - Sala de conferinte Hotel Aro Palace - Restaurant
Hotel Aro Palace - Bar
Servicii oferite de Hotel Aro Palace

 • Restaurante.
 • Cafenea.
 • Se Accepta Carti De Credit.
 • Parcare.
 • Sala De Conferinte Cu Traducere Simultana (in Cinci Limbi)
 • Dotata Cu Echipament Profesional.
 • Magazin De Ziare
 • Frizerie Si Salon De Coafura
 • Pedichiura
 • Centru Spa.


 • Tarife practicate de Hotel Aro Palace

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single182 cam.Rezerva OnlineEUR / persoana 
  Camera Double182 cam.Rezerva OnlineEUR / camera 
  Apartament6 cam.Rezerva OnlineEUR / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Aro Palace

   Structura camerelor - 5 stele: 106 camere cu 2 paturi, 76 camere cu pat matrimonial, 6 apartamente, 7 suite (comunicante), un apartament prezidential de 200 mp, 1 camera pentru persoane cu handicap. Structura camerelor - 4 stele: 80 camere duble, 30 camere single, 7 garsoniere. Servicii incluse in pretul camerei: receptie 24 ore, apel de dimineata, transportul bagajelor, seif, transmitere mesaje, ziare, curierat, informatii culturale si turistice, internet, rezervare de bilete, apelare taxi, parcare.
   Servicii contracost: room-service, telefon, fax, spalatorie, curatatorie, calcatorie. Cele 4 restaurante ale S.C. Aro-Palace S.A. Brasov sunt ideal localizate:
   CRAMA CERBUL CARPATIN si restaurantul CETATE- se afla in centrul medieval al Brasovului, CASA PADURARULUI – in padurea de sub Tampa, iar Restaurantul PANORAMIC - pe varful Tampa. Avand diverse saloane cu capacitati cuprinse intre 50 si 200 locuri, acestea sunt ideale pentru organizarea de evenimente speciale: banchete, reuniuni, nunti cat si mese festive si de protocol. Toate sunt deservite de personal excelent calificat in pregatirea si servirea preparatelor tradttionale romanesti cat si internationale.

   Spa & wellness
   Centrul de agrement si sport “Wellness & Spa” Aro Palace, va ofera toata gama de servicii pentru relaxare, odihna, recuperare si tratament. Intre cele doua ziduri medievale am construit doua bazine de inot, unul destinat adultilor (25m x 9m in adancime variabila de la 1,30 m la 2,10 m) si altul copiilor (adancime variabila de la 0,6 m la 0,9 m), o zona de saune umede si uscate, o zona de tratamente corporale si faciale dotata cu aparate de hidroterapie, fizioterapie, magnetoterapie si mese de masaj traditional, trei zone de fitness-cardio (benzi de alergare, pedale alergare, biciclete cu spatar si sa), spinning (biciclete profesionale) si clasic (aparate pentru spate, abdomen, picioare, brate, piept etc), o cabina de bronzaj si o sala de aerobic. Constructia centrului s-a intins pe o suprafata de 2500 mp, pe doua niveluri, in subteranul din fata corpului nou de cazare.

   Conferinte

   Centrul de conferinte EUROPA” al hotelului ARO PALACE poate primi pana la 700 de participanti. Modularea spatiului in trei sali permite satisfacerea celor mai exigente solicitari. Dotari tehnice: videoproiectoare, ecrane, flipchart, instalatie sonorizare, microfoane, instalatie de traducere simultana in infrarosu dotata cu doua cabine de traducatori cu dubla consola, receptoare si casti, instalatia de conferinte: unitati de presedinte si unitati pentru delegati si microfoane libere.


  Imprejurimi Hotel Aro Palace

   EXCURSII PENTRU VIZITAREA OBIECTIVELOR TURISTICE
   BRASOVUL MEDIEVAL

   O calatorie inapoi in timp, veti avea sansa de a retrai istoria acestui minunat oras. Pe parcursul acestei zile turistul va vizita cele mai importante monumente istorice si locatii din vechiul Brasov.
   - PRIMA SCOALA ROMANEASCA
   - BISERICA SFANTU NICOLAE
   - BISERICA SFANTULUI BARTOLOMEU
   - BISERICA NEAGRA
   Poate unul dintre cele mai cunoscute monumente istorice din Europa, Biserica Neagra este in mod sigur cel mai impresionant monument arhitectonic construit în stil gotic din România astfel ca dimensiunile sale impresionante si arhitectura bogata îl coplesesc pe vizitator. A fost construita intre 1385 si 1477. Mai multe incendii au distrus partial biserica insa aceasta a fost refacuta de comunitate.
   - PRIMARIA VECHE
   - CASA NEGUSTORILOR
   - CETATEA
   Este un monument arhitectonic defensiv construit în 1524. Initial turn de supraveghere mai degraba decât fortareata de aparare, cladirea a gazduit mai târziu închisoarea orasului Brasov. Astazi fosta cetate gazduieste un restaurant foarte cunoscut: Cetate
   - BASTIONUL TESATORILOR
   Acesta este unul dintre bastioanele cu rol defensiv care au aparat Brasovul în Evul Mediu. Bastionul Tesatorilor a fost construit în doua stadii diferite:1421-1436 si 1570-1573. Astazi se poate gasi aici o camera muzeu în care se afla o reproducere ce prezinta Brasovul sec. al 18-lea.
   - POARTA ECATERINEI
   - POARTA SCHEI
   - TURNUL NEGRU SI TURNUL ALB


  Locatie Hotel Aro Palace

   Este localizat in centrul vechi al Brasovului si este cel mai faimos hotel din oras.