Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Poiana Brasov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Transilvania > Hoteluri in Judetul Brasov > Poiana Brasov

Hotel Edelweiss 4 stele


Hotel Edelweiss

Date de contact Hotel Edelweiss

  Website: www.hotel-edelweiss.ro
  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Romania, 500001 - Poiana Brasov Poiana Soarelui St.
  Judet: Brasov
  Oras: Poiana Brasov
  Regiune: Transilvania

Hotel Edelweiss - Imagine 1 1 Edelweiss Hotel Edelweiss - Imagine 2 1 Edelweiss Hotel Edelweiss - Imagine 3 1 Edelweiss Hotel Edelweiss - Imagine 4 1 Edelweiss
Hotel Edelweiss - Camera double Hotel Edelweiss - Dubla Twin Hotel Edelweiss - Matrimoniala Hotel Edelweiss - Grup sanitar Hotel Edelweiss - Apartament
Hotel Edelweiss - Interior Hotel Edelweiss - Dormitor Hotel Edelweiss - Baie
Servicii oferite de Hotel Edelweiss

 • Restaurant Si Bar ...click Pentru Detalii
 • In Sezonul De Iarna Hotelul Dispune De Garderoba De Ski
 • Scoala De Ski Cu Monitori Specializati In Sporturi De Iarna.
 • Dispune De 21 De Locuri De Parcare.
 • Receptie ...click Pentru Detalii
 • Sala De Conferinte ...click Pentru Detalii
 • Sauna Si Jacuzzi.


 • Tarife practicate de Hotel Edelweiss

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double14 cam.70EUR / camera 
  Camera Double Superioara3 cam.85EUR / camera 
  Apartament3 cam.115EUR / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Edelweiss

   Situat in partea de sud a statiunii, in apropierea telefericului si a partiei de ski, Edelweiss Poiana Hotels ofera una din cele mai fascinante privelisti ce poate fi observata din Poiana Brasov.
   Construit in 2005, hotelul a fost inaugurat in decembrie 2005. Omologat la 4 stele, hotelul aduce un aer nou si proaspat in atmosfera industriei hoteliere din Poiana Brasov, prin arhitectura interioara si serviciile oferite. Lucrari de arta autentice, apartinind colectiei personale a Domnului George Calin - proprietarul hotelului, sporesc farmecul cladirii, creand o atmosfera selecta, plina de originalitate si eleganta.
   Hotelul Edelweiss are 21 spatii de cazare, structurate dupa cum urmeaza: apartament DELUXE, apartamente FAMILY, double PREMIER, double STANDARD matrimoniale, double STANDARD twin.
   Spatiile de cazare au in dotare TV color, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internationale si internet, dusuri si cazi cu hidromasaj, minibar, acces pe baza de cartela electronica, toate acestea rflecta bunul gust si rafinamentul unui hotel de patru stele la standarde europene.


  Imprejurimi Hotel Edelweiss

   Statiunea Poiana Brasov
   In imediata apropiere a orasului Brasov, intr-un luminis inconjurat de paduri de conifere, se afla Poiana Brasov - binecunoscuta statiune montana de odihna, cu caracter permanent, situata la poalele Masivului Postavarul, cu un climat subalpin tonifiant si un aer puternic ozonat...
   Ca asezare, statiunea este atestata documentar inca din anul 1427, iar in anul 1951, are loc primul eveniment de amploare, Jocurile Mondiale Universitare de Iarna, care marcheaza astfel, intrarea efectiva a statiunii in circuitul turistic national si international.
   Statiunea este situata la 1030 m altitudine, temperaturile medii anuale fiind de 5,8oC, iar stratul de zapada dureaza circa 120 de zile pe an, de la sfarsitul lunii decembrie pana la mijlocul lunii martie.
   Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate ( o partie olimpica, trei partii pentru coborare si slalom urias, o partie pentru slalom special, doua trambuline ), terenuri de sport ( pentru tenis, minigolf, handbal, baschet), un lac, un funicular, un teleferic, un skilift, bazine acoperite, saune, sali de gimnastica medicala, discoteci, baruri si restaurante. Cazarea este asigurata in buna parte in hoteluri de lux sau de categoria A, in vile sau cabane.
   Din Poiana Brasov, se pot face excursii la Castelul Peles din Sinaia, Castelul Bran, Cheile Bicazului, Sighisoara, Sibiu, Nordul Moldovei - cu vizitarea manastirilor, iar in Brasov cu vizitarea orasului si a locatiilor istorice, precum Biserica Neagra, Bastionul Tesatorilor, Poarta Ecaterina, Prima Scoala Romaneasca.
   Astfel, putem afirma cu certitudine ca, turistii care au vizitat statiunea Poiana Brasov, au petrecut clipe deosebite datorita atat peisajului, climei, confortului hotelier, calitatii preparatelor culinare si a serviciilor cat si a binecunoscutei ospitalitati romanesti.


  Locatie Hotel Edelweiss

   Situat in partea de sud a statiunii; in apropierea telefericului si a partiei de ski; Edelweiss ofera una din cele mai fascinante privelisti ce poate fi observata din Poiana Brasov.