Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Sibiu:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Transilvania > Hoteluri in Judetul Sibiu > Sibiu

Hotel Roberts 3 stele


Hotel Roberts

Date de contact Hotel Roberts

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Str. Charles Darwin 16-18
  Judet: Sibiu
  Oras: Sibiu
  Regiune: Transilvania

Hotel Roberts - Hotel Roberts Hotel Roberts - Receptie Hotel Roberts - Camera Double Hotel Roberts - Grup Sanitar Hotel Roberts - Matrimoniala
Hotel Roberts - Apartament Hotel Roberts - Restaurant Hotel Roberts - Sala conferinte
Servicii oferite de Hotel Roberts

 • Restaurant.
 • Sala De Conterinte.
 • Room Service.
 • Acces Internet.
 • Masaj.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Hotel Roberts

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double20 cam.Rezerva OnlineRON / camera 
  Apartament9 cam.Rezerva OnlineRON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel Roberts

   Hotel Roberts este amplasat intr-un cartier linistit in apropierea centrului istoric. Recent deschis, hotelul are 29 de camere de trei si patru stele, un restaurant de 30 locuri, un bar, si o sala de conferinta si evenimente organizate, de 40 locuri. Camerele de 3 stele dispun de: acces cartela, cablu TV-televizoare LCD, telefon international si local direct, aer conditionat centralizat cu reglaj individual, internet, uscator de par, minibar, geamuri care se deschid.

   Camerele de 4 stele dispun de: acces cartela, aer conditionat centralizat cu reglaj individual, telefon international si local direct, uscator de par, internet, geamuri care se deschid, minibar, dus cu hidromasaj, cablu TV-televizoare LCD.

   Apartament 3 stele dispune de: acces cartela, aer conditionat centralizat cu reglaj individual, 2 linii telefon international si local direct, uscator de par, 2 linii internet, geamuri care se deschid, minibar, dus cu hidromasaj, cablu TV-televizoare LCD si terasa.

   Apartamentul Prezidential contine un living, o bucatarie, trei dormitoare, trei bai. Acesta este dotat cu: acces cartela, aer conditionat centralizat cu reglaj individual, telefon international si local direct in fiecare dormitor, uscator de par, geamuri care se deschid, internet in fiecare dormitor, o baie - cada cu jacuzzi, minibar in fiecare dormitor, doua bai - cabina dus, cablu TV-televizoare LCD in fiecare dormitor, terasa mare cu o vedere panoramica a Sibiului.


  Imprejurimi Hotel Roberts  Locatie Hotel Roberts

   Hotel Roberts este amplasat intr-un cartier linistit in apropierea centrului istoric.