Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Timisu De Jos:
Cazare Valea Prahovei: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Hoteluri > Hoteluri in Valea Prahovei > Hoteluri in Judetul Brasov > Timisu De Jos

Hotel All Times 2 stele


Hotel All Times

Date de contact Hotel All Times

  Telefon: 0268 339 868, 0268 339 865.
  Mobil: 0745 026 666, 0749 220 021
  Fax: 0268 339 854
  Adresa: DN 1 nr32, 505302 Timi?u de jos, judetul Brasov Timisu de Sus, Romania, 505303
  Judet: Brasov
  Oras: Timisu De Jos
  Regiune: Valea Prahovei

Hotel All Times - Hotel All Times
Servicii oferite de Hotel All Times

 • Mic Dejun Inclus.
 • Sala De Conferinte.
 • Sauna Inclus.
 • Teren De Fotbal Acoperit Si Incalzit.
 • Internet La Receptie.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Hotel All Times

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Hotel All Times

   Hotel All Times este unul dintre cele mai recente hoteluri deschise la intrare in Brasov dinspre Predal fiind la granita dintre vacanta si afaceri putand satisface atat pretentiile oamenilor de afaceri cat si ale turistilor fiind dat in folosinta in oct 2007.

   Aici veti gasi o atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu la munte, inconjurati de peisaje minunate;totodata avand in vedere faptul ca este situat in apropierea orasului Brasov, mai exact la 10 min, poate gazdui oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul, dar si pe cei aflati in tranzit.

   Hotel All Times va pune la dispozitie 20 de camere largi si spatioase dintre care 3 apartamente, 2 camere duble cu doua paturi separate si 15 camere duble matrimoniale. Camerele sunt dotate la randul lor cu cabine de dus cu hidromasaj, telefon, televizor.

   De asemenea, hotel All Times pune la dispozitia clientilor cazati in hotel: sauna, internet la receptie(inclus in tariful camerei), un bar de zi deschis pana la ultimul client , o sala de conferinte cu o capacitate de 20 de persoane, parcare gratuita si un teren de fotbal acoperit, dotat cu cabine de dus si vestiare fiind incalzit pe timp de iarna, zona verde special amenajata pentru gratare pe timpul verii.

   Sala de conferinte este dotata cu videoproiector si flipchard putand fi inchiriata. Hotel All Times este situat usor in panta fata de drumul principal, prin urmare ofera clientilor sai liniste si discretie totala, iar peisajul mirific care il inconjoara,avand la cativa metri distanta paraul Timis si muntii care parca pazesc hotelul, contribuie la petrecerea unei vacante de neuitat.


  Imprejurimi Hotel All Times

   Hotelul este amplasat in apropiere de: partia de schi Bun Loc, minunatele statiuni montane :Predeal, Sinaia si Poiana Brasov,de asemenea se pot face miniexcursii pe munte la 7 Scari si chiar Piatra Mare.


  Locatie Hotel All Times

   Hotelul este amplasat le intrarea in municipiul Brasov dinspre Predeal.