Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Ploiesti:


 • Moteluri in Judetul Prahova:

 • Ploiesti (1)


Cazare Muntenia: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Moteluri > Moteluri in Muntenia > Moteluri in Judetul Prahova > Ploiesti

Motel Clubul Pescarilor 3 stele


Motel Clubul Pescarilor

Date de contact Motel Clubul Pescarilor

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Romania, Ploiesti, Judetul Prahova, comuna Bucov, sat Bucov
  Judet: Prahova
  Oras: Ploiesti
  Regiune: Muntenia

Motel Clubul Pescarilor - Clubul Pescarilor Motel Clubul Pescarilor - Motel Motel Clubul Pescarilor - Camera Double Motel Clubul Pescarilor - Interior Double Motel Clubul Pescarilor - Camera Dubla
Motel Clubul Pescarilor - Interior Motel Clubul Pescarilor - Camera Motel Clubul Pescarilor - Grup sanitar Motel Clubul Pescarilor - Salon Restaurant Motel Clubul Pescarilor - Restaurant
Servicii oferite de Motel Clubul Pescarilor

 • Restaurant.
 • Foisor Pe Balta.
 • Tv Si Cablu Tv.
 • Frigider.
 • 7 Balti De Pescuit.
 • Terasa.


 • Tarife practicate de Motel Clubul Pescarilor

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Motel Clubul Pescarilor

   Amplasat intr-un cadru natural, inconjurat de 7 balti populate cu peste, departe de aglomeratia si poluarea urbana, aceasta locatie, consideram ca in scurt timp va deveni un obiectiv turistic foarte cautat. Pe malurile baltilor sunt construite din lemn, trei foisoare cu mese si scaune rustice, unde pot servi masa, in timp ce se bucura de luciul apei, pana la 12 persoane.

   Pentru cei ce doresc sa se bucure din plin de soare, se pot amplasa, la cerere, mese cu umbrelute si scaune, chiar pe digurile dintre balti. Oferta cuprinde servicii de trei stele, la preturi fara rival.

   Departe de zgomotul urban, petreceti clipe minunate alaturi de cei dragi, la dispozitie va stau 10 camere spatioase, moderne, fiecare avand baie proprie, dispuse pe un nivel plus mansarda. Dotarile standard cuprind pat matrimonial, televizor si frigider. Fiecare camera este dotata cu mobilier simplu, in culori calde, cu corpuri de iluminat discrete care creaza o ambianta intima si relaxanta. O singura vizita este de ajuns pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite.

   Restaurantul va intampina cu o atmosfera relaxanta, plina de intimitate. Cele cincizeci si doua de locuri va sunt rezervate, la cerere, in orice zi a anului. Meniul cuprinde preparate cu specific romanesc si pescaresc. Mancarurile sunt pregatite in cele mai bune conditii de igiena, bucataria fiind dotata cu utilaje profesionale de ultima ora, furnizate de firme de prestigiu din domeniu.

   Pentru nunti, botezuri, si alte ocazii speciale se pot face rezervari pe tot parcursul anului, meniurile putand fi stabilite de client impreuna cu personalul calificat al restaurantului.


  Imprejurimi Motel Clubul Pescarilor