Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Poiana Marului:
Cazare Banat: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Banat > Pensiuni in Judetul Caras Severin > Poiana Marului

Pensiunea Mili 4 stele


Pensiunea Mili

Date de contact Pensiunea Mili

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Poiana Marului nr. 45A
  Judet: Caras Severin
  Oras: Poiana Marului
  Regiune: Banat

Pensiunea Mili - Pensiunea Mili Pensiunea Mili - Fatada Pensiunea Mili - Dormitor Pensiunea Mili - Camera Double Pensiunea Mili - Sauna
Pensiunea Mili - Spatiu copii Pensiunea Mili - Foisor Pensiunea Mili - Imprejurimi
Servicii oferite de Pensiunea Mili

 • Restaurant.
 • Teren De Fotbal.
 • Mic Dejun Inclus.
 • Bucatarie Traditionala.
 • Sauna.
 • Loc De Joaca Pentru Copii.


 • Tarife practicate de Pensiunea Mili

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double10 cam.70RON / persoana 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Mili

   In mijlocul naturii, refugiul evadarii din rutina are un nume: Pensiunea Mili din Poiana Marului care este situata pe malurile unui lac inconjurat de munti. Pensiunea Mili dispune de 10 spatii de cazare toate cu pat matrimonial . Oaspetii vor fi intampinati cu servicii de calitate si o bucatarie traditionala, pentru o vacanta pe care o veti repeta si in viitor. Printre facilitatile de care puteti beneficia se numara:
   - restaurant, camere spatioase cu terasa, grup sanitar si dus propriu , tv.frigider, sauna.
   - loc de joaca pentru copii, teren de fotbal, numeroase posibilitati de recreere in aer liber, excursii montane sau pe malurile lacului Marul.


  Imprejurimi Pensiunea Mili

   Plecand din Caransebes pe DN 68, dupa 20 km., ajungem la Otelu Rosu, il depasim si in gara comunei Zavoi facem la dreapta, peste calea ferata; dupa 12 km. ajungem la barajul Maru si dupa alti 8 km. pe un pitoresc drum betonat intram in statiunea Poiana Marului.

   Ansamblul de relief cu clima, flora si fauna a favorizat aparitia statiunii Poiana Marului, situata intr-un decor deosebit de pitoresc, dominat de paduri de conifere si foioase, raspandite intre Muntele Mic, Nedeia si Varful Pietrii.

   Din statiune ni se ofera o perspectiva mai indepartata a muntilor Retezat si Tarcu. De aici pleaca mai multe trasee montane: prin Saua Iepii (1727 m), intre Masivul Bloju si Baicu, spre Gura Apei, unde se afla un mare lac de acumulare pentru hidrocentrala Rau de Mori; prin Valea Sucului, spre culmile Cuntu si Tarcu; pe valea paraului Scorila, spre Muntele Mic; de la pastravarie, pe Culmea Nedeii, spre Varful Nedeii.In imediata apropiere a pensiunii se afla o manastire si la 15 minute de mers pe jos se afla lacul Maru unde iubitorii de soare pot sta la plaja.