Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Suceava:
Cazare Bucovina: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Bucovina > Pensiuni in Judetul Suceava > Suceava

Pensiunea Santa Fe 4 stele


Pensiunea Santa Fe

Date de contact Pensiunea Santa Fe

  Website: www.pensiuneasantafe.ro
  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Str. Gavril Tudoras nr. 36, Suceava, jud. Suceava
  Judet: Suceava
  Oras: Suceava
  Regiune: Bucovina

Servicii oferite de Pensiunea Santa Fe

 • Restautant.
 • Acces Internet.
 • Baie De Aburi
 • Gara Sau Autobuz.
 • Sauna
 • Sala Fitness.
 • Piscina.
 • Aer Conditionat.
 • Transport De La Aeroport


 • Tarife practicate de Pensiunea Santa Fe

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single5 cam.160RON / camera 
  Double in regim single5 cam.150RON / camera 
  Camera Double Twin5 cam.190RON / camera 
  Camera Double Matrimoniala1 cam.200RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Santa Fe

   Pensiunea Santa Fe ofera oaspetilor sai toate serviciile unui hotel de patru stele.Santa Fe va intampina cu un design contemporan, materiale armonios imbinate si un caracter unic, simplu dar energic. Pensiunea Santa Fe dispune de 13 spatii de cazare structurate in camere dingle double twin si matrimoniale, dotate util si comfortabil, cu ecrane plasma, aer conditionat si o camera de baie utilata conform nevoilor unui oaspete si toate facilitatile cuprinse in standardul de patru stele. Pensiunea Santa Fe pune la dispozitia ospetilor piscina, sauna, baie de aburi si sala de fitness. Pentru cei sositi in Suceava in special pentru afaceri, Santa Fe a pregatit servicii Internet, fax precum si multiple facilitati dedicate. Fie ca preferati bucataria romaneasca sau cea internationala, restaurantul de patru stele este pregatit chiar si pentru cei pretentiosi in ce priveste specialitatile culinare. Meniul va pune la dispozitie o gama larga de delicatese culinare din carne si peste, deserturi fine, vinuri alese si un personal cu inalta calificare care va vor transforma masa impreuna cu partenerii de afaceri sau cu prietenii, intr-o sarbatoare. Pensiunea Santa Fe ofera si alte servicii suplimentare, la cerere. Oaspetii pot fi preluati de la Aeroportul International Suceava sau de la garile de tren sau autobuz.


  Imprejurimi Pensiunea Santa Fe

   Cetatea de Scaun. Situata pe un platou inalt al orasului Suceava, in partea de est a orasului, restaurata in ultimii ani, este o ctitorie a voievodului Petru I Musat, mentionata pentru prima oara intr-un document din anul 1388; construita din piatra, a fost intarita ulterior de Stefan cel Mare cu ziduri de peste 10 m si o grosime de aproape 4 m, facand-o inexpungabila. Cetatea Scheia. Aflata la 384 m altitudine, in partea de nord-vest a orasului, a fost ridicata in sec. XIV; are forma unui romb cu latura de 36 m in interior si ziduri groase de 3 m, Ruinele Curtii Domnesti. Bd. Ana Ipatescu; peste resturile unui palat de lemn datand din timpul domniei lui Petru Musat, voievodul Stefan ccel Mare a ridicat o cladire de piatra, refacuta in caramida de Vasile Lupu; se vad urmele unor incaperi si beciuri. Muzeul judetean - Str. Stefan cel Mare, 33 infiintat in anul 1900; expune interesante piese care evoca trecutul bogat in evenimente si fapte eroice al locuitorilor meleagurilor sucevene, din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre; un interes aparte il reprezinta sala tronului , in care, mobilier, costume si alte obiecte recosntituie atmosfera de la curtea lui Stefan cel Mare.


  Locatie Pensiunea Santa Fe

   Pensiunea Santa Fe este amplasata la doar cateva minute de centrul municipiului Suceava; intr-o zona ferita de zgomotul si agitatia urbana.