Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Delta Dunarii:
Cazare Delta Dunarii: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Delta Dunarii > Pensiuni in Judetul Tulcea > Delta Dunarii

Pensiunea Casa cu Flori 3 stele


Pensiunea Casa cu Flori

Date de contact Pensiunea Casa cu Flori

  Telefon: 0721.212.313
  Mobil: 40740417220
  Adresa: Com. Crisan nr.5
  Judet: Tulcea
  Oras: Delta Dunarii
  Regiune: Delta Dunarii

Pensiunea Casa cu Flori - Imagine 1 4 Casa cu Flori Pensiunea Casa cu Flori - Imagine 2 4 Casa cu Flori Pensiunea Casa cu Flori - Imagine 3 4 Casa cu Flori Pensiunea Casa cu Flori - Imagine 4 4 Casa cu Flori
Pensiunea Casa cu Flori - Matrimoniala Pensiunea Casa cu Flori - Grup Sanitar Pensiunea Casa cu Flori - Camera Double Pensiunea Casa cu Flori - Camera Twin Pensiunea Casa cu Flori - Casa cu Flori
Pensiunea Casa cu Flori - Curte Pensiunea Casa cu Flori - Gradina Pensiunea Casa cu Flori - Ponton
Servicii oferite de Pensiunea Casa cu Flori

 • Bucatarie Complet Utilata.
 • Gratar In Curte.
 • Aer Conditionat.
 • Restaurant Cu Circuit Inchis ...click Pentru Detalii
 • Apa Calda Permanent.
 • Rummy
 • Table
 • Carti De Joc.


 • Tarife practicate de Pensiunea Casa cu Flori

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double Twin2 cam.70RON / persoana 
  Camera Double1 cam.70RON / persoana 
  Camera Tripla2 cam.70RON / persoana 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Casa cu Flori

   Pensiunea Casa cu Flori este amplasata in mirificul peisaj al Deltei Dunarii, pe malul canalului Caraorman in comuna Crisan.

   Pensiunea Casa cu Flori dispune de spatii de cazare structurate in 3 camere double ( 2 camere cu doua paturi si 1 cu pat matrimonial) si 2 camere cu trei paturi. Toate spatiile de cazare dispun de tv si cablu tv, grup sanitar, aer conditionat, apa calda permanent.

   Pensiunea Casa cu Flori ofera turistilor care ii calca pragul de plimbari cu barca, posibilitate de refrigerare peste, gradina cu sezlonguri si umbrele pentru plaja, ponton, apa calda permanent, rummy, table, carti jocuri si multe alte facilitati.

   De asemenea Pensiunea Casa cu Flori ofera servicii de masa cu preparate specifice zonei si nu numai. Terasa acoperita si protejata cu plase pentru tantari este locul ideal pentru a te relaxa si a te bucura de o masa ca la mama acasa in linistea Deltei.

   Tarife serviciu de masa:
   Mic dejun: 20 lei/pers.
   Dejun: 30 lei/pers.
   Cina: 30 lei/pers

   Plimbare cu barca: 60 lei/h.  Imprejurimi Pensiunea Casa cu Flori

   Delta Dunarii cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa, un tinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna de pe continent mai mult de 300 de specii.

   Principalele obiective turistice:
   Enisala -(la 17 km de Jurilocva)- aici s-au gasit urmele unor asezari traco-getice (sec IX-VII i.Hr.) getice (sec. IV i.Hr.), cea mai mare necropola geto-dacica din Dobrogea (sec. IV-III i.Hr.) si un cadru roman.

   Fortificatia Troesmis - (la 3 km de comuna Turcoaia)- cetate traco-getica mentionata in sec. III i.Hr. cu ocazia conflictului militar dintre Lysimach - Dromichete. In perioada romana a devenit un puternic centru militar, ridicata mai apoi la rangul de ""municipium"". Intre sec I - sec.VII d.Hr. a fost unul dintre cele mai mari orase in Dobrogea.

   Fortareata Noviodunum, Isaccea - cetate romano-bizantina cu nume celtic, construita in 369 d.Hr. A avut un important rol strategic - comercial fiind ridicata la rangul de ""municipium""; cunoaste o mare inflorire dupa cum indica edificiile si monumentele publice, baile.

   Fortareata Arrubium, Macin - castru, asezare cu nume celtic, atestata documentar in anul 100 d.Hr. (in doua diplome militare). A fost un important punct la granita imperiului in timpul stapanirii romano-bizantine.

   Cetatea Dinogetia, Garvan - numele ei a fost mentionat pentru prima data de catre Ptolemeu in cunoscuta sa lucrare ""Geographia"" (sec. II d.Hr.). Initial asezare geto-daca si apoi romana, cetatea Dinogetia, a fost ridicata in timpul imparatului Diocletian (284-305 d.Hr.). Distrusa in 559 d.Hr. de un trib huno-bulgar, cetatea a fost reconsolidata si amplificata in sec. X-XII.

   Alte vestigii istorice: Cetatea antica, Chilia Veche ( a existat din antichitatea greceasca, apoi a fost stapanita de bizantini pana in sec. X); Cetatea bizantina Salsovia, Mahmudia (sec. III d.Hr.)