Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Delta Dunarii:
Cazare Delta Dunarii: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Delta Dunarii > Pensiuni in Judetul Tulcea > Delta Dunarii

Pensiunea la Bunica la Enisala 0 stele


Pensiunea la Bunica la Enisala

Date de contact Pensiunea la Bunica la Enisala

  Mobil: 40723190619
  Adresa: In satul Enisala
  Judet: Tulcea
  Oras: Delta Dunarii
  Regiune: Delta Dunarii

Pensiunea la Bunica la Enisala - Imagine 1 4 la Bunica la Enisala Pensiunea la Bunica la Enisala - Imagine 2 4 la Bunica la Enisala Pensiunea la Bunica la Enisala - Imagine 3 4 la Bunica la Enisala Pensiunea la Bunica la Enisala - Imagine 4 4 la Bunica la Enisala
Pensiunea la Bunica la Enisala - Spre lacul Razelm Pensiunea la Bunica la Enisala - Tinda (Living) Pensiunea la Bunica la Enisala - Camera Traditionala Pensiunea la Bunica la Enisala - Interior Pensiunea la Bunica la Enisala - Delta Dunarii
Pensiunea la Bunica la Enisala - Cetatea Enisala Pensiunea la Bunica la Enisala - Tarm la lacul Razelm Pensiunea la Bunica la Enisala - Priveliste Pensiunea la Bunica la Enisala - Intrarea Living Pensiunea la Bunica la Enisala - Camera 2
Pensiunea la Bunica la Enisala - Baie Pensiunea la Bunica la Enisala - Balcon Pensiunea la Bunica la Enisala - Pelicani
Servicii oferite de Pensiunea la Bunica la Enisala

 • Parcare In Curte.
 • Masina De Spalat.
 • Meniu Traditional (la Comanda) Sau Se Poate Prepara Masa Proprie In Bucatarie Complet Utilata.
 • Inchiriere Barca Laguna 480
 • Capacitate 6 Persoane Cu Vasle Sau Cu Motor 15 CP
 • Biciclete Si Barca Pneumatica Pentru Agr
 • Router Internet Wireless Gratuit.
 • Living Spatios Cu Tv.


 • Tarife practicate de Pensiunea la Bunica la Enisala

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double Matrimoniala3 cam.50RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea la Bunica la Enisala

   Pensiunea Enisala ofera cazare in 2 camere cu specific local,proaspat renovate plus living. Pentru iubitorii de aventuri moto, ciclism si pescuit zona este excelenta. In localitate are loc Enisala Moto Adventure.

   De asemenea aveti acces la dependinte pensiune, masina de spalat noua, garaj, acces la bucatarie (utilata) se poate gati din/in gospodaria proprie, frigider si TV in living, acces router internet wireless gratuit.


  Imprejurimi Pensiunea la Bunica la Enisala

   Localizare superba in cadrul Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii. Pe malul lacurilor Razelm si Babadag, langa Cetatea medievala Enisala si Padurea Babadag.

   Localitatea are muzeu in centru (gospodarie traditionala si anexe). Activitatile care se pot efectua: pescuit (atat pecanalecat si in lac, dar si in cadrul unei amenajari piscicole), ciclism (posibilitate inchiriere biciclete), excursii la Cetate (vedere superba), plimbari in padure sau cu barca. Se poate ajunge cu barca cu motor la Gura Portitei la mare sau in delta.

   Obiective: Cetatea Enisala (construita de Genovezi, loc al conflictelor dintre Mircea cel Batran si Baiazid I Ildârâm), Lacul Razelm (cel mai mare lac din tara, fost golf) si Lacul Babadag (care acum 700 de ani, unite fiind, aduceau marea pana in centrul Dobrogei) darsa nu uitam fratele romanului, codrul, Padurea Babadag.