Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Agapia:
Cazare Moldova: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Moldova > Pensiuni in Judetul Neamt > Agapia

Pensiunea Andreea 3 stele


Pensiunea Andreea

Date de contact Pensiunea Andreea

  Website: www.andreeaturist.ro
  Telefon: 0233/245.004
  Mobil: 40744616882
  Fax: 0233/245.004
  Adresa: Loc. Agapia
  Judet: Neamt
  Oras: Agapia
  Regiune: Moldova

Pensiunea Andreea - Pensiunea Andreea Pensiunea Andreea - Interior Pensiunea Andreea - Interior Pensiunea Andreea - Camera Dubla Pensiunea Andreea - Camera Double
Pensiunea Andreea - Grup Sanitar Pensiunea Andreea - Bar de zi
Servicii oferite de Pensiunea Andreea

 • Bar De Zi.
 • Minimarket.
 • Aer Conditionat.
 • Telefon.
 • Restaurant.
 • Incalzire Centrala.


 • Tarife practicate de Pensiunea Andreea

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double3 cam.60RON / camera 
  Camera Tripla1 cam.75RON / apartament 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Andreea

   Pensiunea Andreea, este un loc in care tu si familia ta, grupul tau de prieteni sau colaboratorii tai, viitorii sau actualii parteneri de afaceri, va puteti odihni, distra sau "incarca bateriile"... Situata in apropierea multor obiective turistice din tinutulul Neamtului, un tinut spiritual ce a inspirat pe multi dintre marii nostri scriitori prin frumusetile sale, Pensiunea Andreea este o pensiune de 3 margarete ce va ofera posibilitatea de a petrece un sejur de neuitat in zona pitoreasca a Agapiei, fiind amenajata in stil modern, adaptat standardelor europene privind confortul si serviciile oferite.

   Pensiunea Andreea va ofera 10 locuri de cazare in 4 camere (cu dus, televizor, telefon, frigider, aer conditionat, incalzire centrala), restaurant elegant (40 locuri, purificator aer), loc ideal pentru mese de afaceri, mese festive, toate intr-un cadru intim, deosebit de placut.

   Bucataria va pune la dispozitie bauturi si preparate culinare din bucataria romaneasca traditionala si clasica. De asemenea, in interiorul pensiunii este si un minimarket cu produse alimentare si este deschis si un bar.


  Imprejurimi Pensiunea Andreea

   Despre Agapia si intreg tinutul Neamtului se poate scrie la nesfarsit, se poate citi la nesfarsit, insa daca vrei sa cunosti frumusetile acestui tinut magic, a citi este in zadar. Te asteptam sa te bucuri de peisajele minunate, de spiritualitatea manastirilor vechi de sute de ani, de aerul proaspat de munte si de conditiile excelente pe care vi le pune la dispozitie Pensiunea Andreea.