Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Piatra Neamt:
Cazare Moldova: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Moldova > Pensiuni in Judetul Neamt > Piatra Neamt

Pensiunea Octogon 3 stele


Pensiunea Octogon

Date de contact Pensiunea Octogon

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Dumbrava rosie; Str. Dumbravei; nr. 62
  Judet: Neamt
  Oras: Piatra Neamt
  Regiune: Moldova

Pensiunea Octogon - Matrimoniala Pensiunea Octogon - Grup Sanitar Pensiunea Octogon - Double Twin Pensiunea Octogon - Cabina Dus Pensiunea Octogon - Dormitor
Pensiunea Octogon - Living Pensiunea Octogon - Lobby Pensiunea Octogon - Exterior Pensiunea Octogon - Parcare Pensiunea Octogon - Pensiunea Octogon
Servicii oferite de Pensiunea Octogon

 • Restaurant.
 • Terasa Acoperita.
 • Acces Internet.
 • Mic Dejun Inclus.
 • Sala De Conferinte.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Pensiunea Octogon

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Octogon

   Pensiunea Octogon este situata la 1 km de orasul Piatra Neamt, la DN15 Bacau-Piatra Neamt, si are 8 camere si 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, balcon, televizor cu cablu TV cu 50 de programe, telefon, internet, iar apartamentele au in plus living cu canapea extensibila, si baie cu jacuzzi.

   Pensiunea Octogon mai are in componenta un restaurant cu circa 60 de locuri, parcare inchisa, precum si terasa acoperita unde se poate servi masa.


  Imprejurimi Pensiunea Octogon

   Se pot vizita: in oras, muzee de arta, istorie, stiinte naturale, Casa Memoriala Hogas, Terasa Gospodinelor-panorama, Strandul Municipal pt petrecerea timpului liber, plimbare cu telegondola deasupra orasului.

   Cel mai important este ca de la Pensiunea Octogon se pot face excursii de o zi cu masina radial inspre cateva destinatii superbe:
   - o zi pentru Bicaz, Cheile Bicazului, Lacul Ros, Barajul Izvorul Muntelui;
   - zona Targu Neamt: Casa Memoriala Creanga, Muzeul de arta populara Nicolae Popa din Tarpesti, Manastirile Neamtului, Secu, Sihastrie si mai ales Sihla, cu grota Sfintei Teodora, Biserica dintr-un lemn, fantana din care Sfanta a baut apa in pustnicie, apoi Cetatea Neamtului, Rezervatia de Zimbri care au toti nume care incep cu Ro de la Romania, si Casa memoriala Sadoveanu.

   Tot de aici se poate ajunge la Izvorul Muntelui, la poalele masivului Ceahlau, si la Durau, statiune montana tot de la poalele Ceahlaului.