Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Cheia:
Cazare Muntenia: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Muntenia > Pensiuni in Judetul Prahova > Cheia

Pensiunea Ana 3 stele


Pensiunea Ana

Date de contact Pensiunea Ana

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: DN 1A, Nr.17, 107356, Cheia, Jud. Prahova
  Judet: Prahova
  Oras: Cheia
  Regiune: Muntenia

Pensiunea Ana - Pensiunea Ana Pensiunea Ana - Receptie Pensiunea Ana - Camera Double Pensiunea Ana - Grup Sanitar Pensiunea Ana - Camera Dubla
Pensiunea Ana - Garsoniera Pensiunea Ana - Restaurant Pensiunea Ana - Exterior
Servicii oferite de Pensiunea Ana

 • Crama.
 • Restaurant.
 • Bar De Zi.
 • Terasa In Aer Liber.
 • Tv Si Cablu Tv.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Pensiunea Ana

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double10 cam.Rezerva OnlineRON / camera 
  Camera Double Twin10 cam.Rezerva OnlineRON / camera 
  Garsoniera10 cam.Rezerva OnlineRON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Ana

   Pensiunea Ana va ofera combinatia perfecta cazare si restaurant intr-un confort deosebit si ambianta unui cadru natural montan, cu adevarat relaxant. Pe langa servicii specifice de gazduire, pe care noi le oferim la o calitate exceptionala, adaugam acestora un tuseu de personalizare a clientilor nostri.

   Camerele sunt dotate conform standardului de 3 margarete. Fiecare camera dispune de baie proprie dotata cu cadita dus, lavoar, vas WC, calorifer tip port prosop, cosulet deseuri, pahare sterilizate, consumabile baie.

   Pentru o cina romantica sau de afaceri, aniversari sau alte evenimente speciale, va stam la dispozitie cu spatii amenajate corespunzator celor mai inalte standarde si cu cele mai rafinate preparate pregatite de specialistii nostri in arta culinara.


  Imprejurimi Pensiunea Ana

   Statiune de interes local, Cheia se desfasoara la poalele Masivului Ciucas (Vf. Ciucas - 1,954 m) la o altitudine de aproximativ 860 m. Este foarte convenabil situata la numai cca. 130 km de Bucuresti si cca. 50 km de Brasov.

   Avantajele oferite de Cheia sunt multiple. Remarcabil este faptul ca este o zona binecunoscuta in ceea ce priveste aerul puternic ozonat. Este in general vizitata de persoanele cu diferite afectiuni, carora medicul le recomanda miscare in astfel de conditii, unde lipseste stresul si predomina linistea.

   Cheia ramane o destinatie traditionala, cu puncte de atractie cum ar fi: Manastirea Cheia (sec.XVII) cu biserica (1835-1839) si muzeul bisericesc, Manastirea Suzana (1740) cu biserica Sf. Nicolae (1880-1882) cu pictura originala si muzeul bisericesc, Muzeul de Stiinte ale Naturii de pe Valea Teleajenului cu expozitie geologica.

   Pentru iubitorii de natura, Cheia reprezinta punctul de plecare spre Masivul Ciucas, Sfinxul din Bratocea, rezervatiile geologice si botanice Tigaile Mari - Ciucas, Culmea Zaganului - Ciucas si Suvitele Berii.


  Locatie Pensiunea Ana

   Pensiunea este amplasata in localitatea Cheia.