Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Dambovicioara:
Cazare Rucar Bran: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Rucar Bran > Pensiuni in Judetul Arges > Dambovicioara

Pensiunea Casa Europan 4 stele


Pensiunea Casa Europan

Date de contact Pensiunea Casa Europan

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Dambovicioara, jud Arges
  Judet: Arges
  Oras: Dambovicioara
  Regiune: Rucar Bran

Pensiunea Casa Europan - Receptie Pensiunea Casa Europan - Living Pensiunea Casa Europan - Matrimoniala Pensiunea Casa Europan - Matrimoniala Pensiunea Casa Europan - Camera double
Pensiunea Casa Europan - Grup sanitar Pensiunea Casa Europan - Interior Pensiunea Casa Europan - Bucatarie Pensiunea Casa Europan - Restaurant Pensiunea Casa Europan - Restaurant
Servicii oferite de Pensiunea Casa Europan

 • Bucatarie Dotata Cu: 2 Plite Electrice
 • Frigidere
 • Masina De Spalat Vase.
 • Spalatorie Dotata Cu: Masina De Spalat Automata
 • Uscator
 • Parcare Proprie Si Teren De Tenis (in Amenajare).
 • Restaturant Cu O Capacitate De 30 Locuri.
 • Living-room Si Bar.
 • Vinoteca Va Pune La Dispozitie O Gama Atent Selectionata De Vinuri
 • Bauturi Fine Si Coctail-uri.
 • Filtru De Cafea
 • Cuptor Cu Microunde
 • Fier De Calcat.


 • Tarife practicate de Pensiunea Casa Europan

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double10 cam.120RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Casa Europan

   Cotata cu 4 margarete pentru dotarile sale la cele mai moderne standarde, Pensiunea Casa Europan va ofera, prin caldura cu care veti fi incojurati aici, sansa unui sejur de neuitat.

   Un somn linistit, trosnetul focului in soba, un dus fierbinte, primele raze ale diminetii strecurandu-se printre draperiile pastelate ... Ce poate fi mai placut in vacanta?

   Daca doriti sa petreceti un sejur in zona Damvocioarei,Pensiunea Casa Europan va ofera:
   - 10 camere cu pat dublu

   Toate camerele au balcon, grup sanitar utilat la cele mai moderne standarde, sobe cu lemne, tv color si cablu tv, telefon, mobilier de stejar. De asemenea, pensiunea detine sistem de incalzire centrala pe lemne.


  Imprejurimi Pensiunea Casa Europan

   Parcul National Piatra Craiului
   Fascinant prin peisaj si natura salbatica, Piatra Craiului ocupa un loc special in inima oricarui iubitor al naturii. Aici, natura si oamenii creaza un spatiu de convietuire specific, Piatra Craiului fiind declarata Parc National si protejata de legile Romaniei.
   Maretia crestei dantelate a Pietrei Craiului, al carei profil caracteristic se remarca de la mare distanta, este imbogatita si de elementele specifice de flora si fauna - monumente ale naturii. Cel mai remarcabil element, specific Pietrei Craiului si care nu se mai gaseste in alta parte este: garofita Pietrei Craiului. La aceasta se adauga numeroase specii raspandite in general in masivele calcaroase: limba cerbului, feriga de piatra, clopoteii de talie mare, muscata de munte, nemtisorul de munte, macii galbeni. Dintre animalele care traiesc in Piatra Craiului sunt ocrotite capra neagra si cocosul de munte.

   Cheile si pestera Dambovicioarei
   Raurile care coboara in Muntii Fagaras, Piatra Craiului si Leaota au sapat in calcarele de aici vai inguste si adinci, dand nastere, pe un teritoriu relativ restrans, celui mai mare complex de chei aflate la noi in tara. Printre acestea se numara Cheile Dambovicioarei, deosebit de pitoresti si spectaculoase.
   Dintre multimea de pesteri ce se gasesc in lungul Cheilor Dambovicioarei, cea mai cunoscuta si impresionanta este Pestera Dambovicioarei. Aceasta se gaseste la 1 km nord de satul Dambovicioara, la altitudinea de 861 m, pe stanga raului Dambovicioara. Lunga de peste 250 m, pestera are aspectul unei galerii putin ramificate si este usor accesibila turistilor.


  Locatie Pensiunea Casa Europan

   Pensiunea Casa Europan este situata pe soseaua Rucar-Bran; la intersectia cu drumul care duce catre Pestera Dambovicioara.