Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Bran:
Cazare Rucar Bran: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Rucar Bran > Pensiuni in Judetul Brasov > Bran

Pensiunea Condurul Reginei 3 stele


Pensiunea Condurul Reginei

Date de contact Pensiunea Condurul Reginei

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str. Principala nr.98C, Bran, jud. Brasov
  Judet: Brasov
  Oras: Bran
  Regiune: Rucar Bran

Pensiunea Condurul Reginei - Condurul Reginei Pensiunea Condurul Reginei - Salon Pensiunea Condurul Reginei - Matrimoniala Pensiunea Condurul Reginei - Grup Sanitar Pensiunea Condurul Reginei - Camera Double
Pensiunea Condurul Reginei - Camera Dubla Pensiunea Condurul Reginei - Biliard Pensiunea Condurul Reginei - Sauna
Servicii oferite de Pensiunea Condurul Reginei

 • Sala De Mese.
 • Living Spatios Cu Semineu.
 • Bar De Zi.
 • Sauna 4 Persoane.
 • Acces Internet Wireless.
 • Biliard
 • Biciclete
 • Trambulina Pentru Copii.


 • Tarife practicate de Pensiunea Condurul Reginei

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Condurul Reginei

   Pensiunea Condurul Reginei, se afla situata in zona istorica Bran, foarte aproape de legendarul Castel Bran (700m) si 150 m fata de soseaua principala DN73, Brasov-Pitesti. Construita in 2006 si intrata in circuitul turistic in ianuarie 2007, pensiunea Condurul Reginei pastreaza stilul rustic arhitectural al zonei istorice Bran, designul fiind o imbinare de rustic si modern, atat in interior cat si in exterior. Decorurile din piatra si lemn, in tonuri calde si placute, creaza o atmosfera intima si foarte primitoare. Capacitatea maxima de cazare a pensiunii este de 20 locuri, in 3 camere duble twin, 3 matrimoniale si 2 apartamente (de 2 sau 4 locuri), fiecare dotate cu bai proprii, TV, terasa, minibar, telefon, radio. Pensiunea Condurul Reginei dispune de un salon spatios dotat cu canapele, fotolii si Tv LCD, semineu rustic, sala de mese pentru 30 de persoane, doua terase mari (parter si mansarda), bar-receptie, telefon, internet wireless,DVD, imprimanta, scanner, seif pentru valorile turistilor, roomservice, sauna pentru 4 persoane cu cabina hidromasaj, masa de billiard, biciclete, sanii, trambulina pentru copii. Gradina spatioasa (2000mp) dotata cu parcare proprie supravegheata electronic, dispune de foisor cu gratar in aer liber si este marginita, pe latura din spate, cu o terasa peste paraul Turcu, dotata in sezonul cald cu masa si seslonguri. Pensiunea Condurul Reginei va sta la dispozitie tot timpul anului si va asteapta sa petreceti clipe minunate alaturi de cei dragi intr-o zona de munte linistita cu aer proaspat si reconfortant.


  Imprejurimi Pensiunea Condurul Reginei

   Branul este o statiune climaterica deosebita, un centru national al turismului rural, ecologic si cultural in plina dezvoltare, avand un numar anual semnificativ de turisti din toate colturile lumii. Castelul Bran, supranumit si Castelul lui Dracula, este în prezent una din cele mai populare destinatii turistice din Romania. Turistul ajuns la Bran ramane impresionat atat de maretia castelului amplasat pe o stanca de 60m, cat si de frumusetea acestor locuri strajuite de Muntii Piatra Craiului si Muntii Bucegi. Prin atmosfera medievala autentica pe care o degaja, Castelul Bran este asociat cu celebra legenda a vampirului Dracula. Ca urmare, un numar impresionant de turisti romani, si mai ales straini, viziteaza aceste locuri cu dorinta de a descoperi adevarul ascuns al acestei faimoase legende.


  Locatie Pensiunea Condurul Reginei

   Pensiunea Condurul Reginei; se afla situata in zona istorica Bran; foarte aproape de legendarul Castel Bran.