Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Slanic Moldova:
Cazare Statiuni Balneo: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Statiuni Balneo > Pensiuni in Judetul Bacau > Slanic Moldova

Pensiunea Paltinis 3 stele


Pensiunea Paltinis

Date de contact Pensiunea Paltinis

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str. Paltinis nr.4
  Judet: Bacau
  Oras: Slanic Moldova
  Regiune: Statiuni Balneo

Pensiunea Paltinis - Matrimoniala Pensiunea Paltinis - Camera Double Pensiunea Paltinis - Grup Sanitar Pensiunea Paltinis - Jacuzzi Pensiunea Paltinis - Living
Pensiunea Paltinis - Restaurant Pensiunea Paltinis - Bucatarie Pensiunea Paltinis - Foisor
Servicii oferite de Pensiunea Paltinis

 • Salon Spa Cu Sauna Si Jacuzzi.
 • Alte Jocuri.
 • Restaurant Cu Circuit Inchis ( La Cerere).
 • Foisor
 • Gratar
 • Bar De Zi - Cu Circuit Inchis.
 • Biliard/tenis De Masa
 • Sezlonguri Pentru Odihna Si Recreere.
 • Parcare Amenajata.


 • Tarife practicate de Pensiunea Paltinis

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double4 cam.150RON / camera 
  Camera Double Matrimoniala6 cam.150RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Paltinis

   Pensiunea Paltinis este situata la intrarea in statiunea Slanic Moldova in zona "Cerdac", la marginea padurii, pe o inaltime care deschide o splendida panorama asupra vaii Slanicului, ferita de zgomotul si poluarea soselei. Pensiunea Paltinis dispune de 10 spatii de cazare structurate in camere double. Constructie noua (primavara 2007) avand arhitectura originala, aceasta pensiune ofera un confort ridicat, o armonie a culorilor cu parfum retro, incadrata intr-un peisaj rustic-montan de vis, ce ofera o priveliste deosebita asupra vaii raului Slanic. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu si TV color (cablu TV), balcon si mobilier de lux, finisaje moderne, incaperi spatioase, incalzire centrala. Rezervarilese pot efectua cu cel putin o zi inainte de data cazarii prin telefon, fax sau email. Pentru rezervarile de ultima ora va sugeram sa utilizati varianta prin telefon sau fax.


  Imprejurimi Pensiunea Paltinis

   Slanic-Moldova, oras in estul Romaniei (Judetul Bacau), asezat pe raul Slanic (un afluent al Trotusului), la poalele Muntilor Nemira (Carpatii Orientali), altitudine 530 m, intr-o vale inconjurata de paduri de fagi si brazi, la 84 km sud-vest de Municipiul Bacau (resedinta Judetului Bacau). Statiune cu sezon permanent, cu o clima intramontana-depresionara temperata, cu un aer pur, lipsit de praf si particule ce pot provoca alergii, si bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi.

   - Statiunea Slanic Moldova este renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate, bicarbonatate, usor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice si oligominerale, izvoare descoperite inca din anul 1801. In 1852 s-au efectuat primele teste chimice, iar in 1877 au aparut primele instalatii balneare. De-a lungul timpului, calitatile apelor minerale descoperite aici au fost confirmate prin medaliile obtinute la expozitiile internationale de la Paris, Viena, Frankfurt/Main etc. Specialistii le-au comparat cu apele minerale de la Karlovy Vary, Vichy, Aix-les-Bains etc.

   - Botezata Perla Moldovei, Slanic Moldova asigura tratament pentru diverse tulburari digestive, boli hepatobiliare, boli metabolice si nutritionale, boli ale rinichiului si urinare. Cura externa cu apele minerale de la Slanic Moldova ajuta la tratamentul bolilor reumatismale degenerative si diartritice, al celor cardiovasculare si respiratorii, tratamentul bolilor endocrine, al bolilor ginecologice si al altor boli.

   - Pentru cura interna cu apa minerala se recomanda izvoarele nr.l, nr.8 si 8 bis (aflate in acelasi pavilion) si izvoarele nr. 1 bis, nr.3 si nr. 10 (aflate intr-un alt pavilion). Aici exista instalatii pentru bai calde in cada cu apa minerala, instalatii pentru terapie respiratorie (aerosoli si inhalatii), electroterapie si hidroterapie, bazine pentru kinetoterapie, mofete, instalatii pentru tratamentul anumitor boli vasculare periferice, si pentru gimnastica medicala.