Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Baile Felix:
Cazare Statiuni Balneo: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Statiuni Balneo > Pensiuni in Judetul Bihor > Baile Felix

Pensiunea Carmena 3 stele


Pensiunea Carmena

Date de contact Pensiunea Carmena

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Baile Felix nr.64
  Judet: Bihor
  Oras: Baile Felix
  Regiune: Statiuni Balneo

Pensiunea Carmena - Camera double Pensiunea Carmena - Grup sanitar Pensiunea Carmena - Grup sanitar Pensiunea Carmena - Camera Pensiunea Carmena - Tripla
Pensiunea Carmena - Camera tripla Pensiunea Carmena - Grup sanitar Pensiunea Carmena - Terasa Pensiunea Carmena - Foisor Pensiunea Carmena - Camping
Servicii oferite de Pensiunea Carmena

 • Tv-satelit.
 • Parcare Pazita Capacitate 20 Autoturisme.
 • Loc Rulota Car-mobille.
 • Terasa De Vara.
 • Loc Pentru Campare Cort.
 • Loc De Joaca Pentru Copii.


 • Tarife practicate de Pensiunea Carmena

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Casuta4 cam.50RON / camera 
  Casuta3 cam.70RON / camera 
  Camera Double3 cam.70RON / camera 
  Camera Tripla5 cam.90RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Carmena

   Intr-o oaza de verdeata, cu cea mai mare suprafata de teren destinata unei pensiuni in Baile Felix(3100mp, cu multi pomi fructiferi, tuia, arbusti, bucsusi, flori viu colorate ne-am gindit sa construim un Complex Turistic pentru petrecerea concediului d-voastra.

   Popasul Turistic Carmena este compus din:
   Pensiune cu o structura de cazare de 10 camere double cu baie proprie, tv-satelit, acces internet, balcoane, terase, living si bucatarie.

   Camping cu 4 cabane rustice de lemn avand parter si masarda, cu o structura interioara formata din 8 camere, cu paturi 2+1, tv-satelit, grup sanitar comun, terasa de vara, bucatarie, semineu-gratar, leagan-balansoar, loc de joaca pentru copii.


  Imprejurimi Pensiunea Carmena

   Baile Felix:
   - situate in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de 9 km de Oradea si la 22 km de punctul rutier de frontiera Bors.
   Asezata in Campia Crisurilor la o altitudine de 140 m, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta meditaraneana.
   Baile Felix dispun de o bogata baza de tratament ce cuprinde : instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala, instalatii pentru elongatii sub apa, instalatii pentru electro si hidro terapie, sauna, piscine acoperite sau in aer liber si sali de gimnastica medicala.

   Pestera Ursilor:
   Rezervatie speologica, amplasata in bazinul Crisului Negru, cu o lungime de 1,5 km, deschisa fluxului turistic intern si international.
   In cadrul rezervatiei sunt doua nivele principale de galerii. Nivelul superior este constituit dintr-o galerie spatiala, care adaposteste numeroase stalagmite, draperii si campuri de stalactite. Pestera adaposteste un numar mare de fosile ce apartin faunei din pleistocenul superior-holocen.
   Aici s-a descoperit scheletul ursului de caverna.