Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Baile Olanesti:
Cazare Statiuni Balneo: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Statiuni Balneo > Pensiuni in Judetul Valcea > Baile Olanesti

Pensiunea Casa Vanatorilor 4 stele


Pensiunea Casa Vanatorilor

Date de contact Pensiunea Casa Vanatorilor

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Casa Vanatorilor Baile Olanesti, pct. Plescioara Valcea
  Judet: Valcea
  Oras: Baile Olanesti
  Regiune: Statiuni Balneo

Pensiunea Casa Vanatorilor - Matrimoniala Pensiunea Casa Vanatorilor - Grup sanitar Pensiunea Casa Vanatorilor - Restaurant Pensiunea Casa Vanatorilor - Restaurant
Servicii oferite de Pensiunea Casa Vanatorilor

 • Restaurant.
 • Terasa De Vara.
 • Acces Internet.
 • Loc De Joaca Pentru Copii.
 • Parcarea Proprie.
 • Sala De Conferinta.


 • Tarife practicate de Pensiunea Casa Vanatorilor

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double10 cam.150RON / camera 
  Apartament1 cam.200RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Casa Vanatorilor

   Casa Vanatorilor este la dispozitia dvs. tot timpul anului fiind una dintre cele mai frumoase si mai echipate pensiuni din zona Baile Olanesti, destinatia ideala pentru vacanta sau concediul dvs,la cel mai ridicat grad de comfort si discretie.

   Pensiunea Casa Vanatorilor dispune de 10 camere foarte spatioase cu pat dublu. Acestea au baie proprie si se bucura de toate facilitatile oferite de cele 4 stele acreditate de catre Ministerul Turismului: minibar, televizor LCD priza internet in camera, uscator de par, telefon, halate si papuci, mobilier de foarte buna calitate din lemn masiv, balcoane pentru fiecare camera, tamplarie de lemn cu geam termopan, incalzire prin pardoseala cu termostat.

   Casa Vanatorilor va asteapta sa savurati preparatele culinare de exceptie in restaurantul nostru, putand alege dintr-o gama variata de feluri cu specific vanatoresc si nu numai. Restaurantul dispune de 35 de locuri si bar ,intr-o atmosfera unica,fiind impodobit in spirit pitoresc cu teme vanatoresti.
   Pe timpul verii va invitam sa serviti masa la terasa restaurantului, in aer liber.

   Pentru a sustine nevoia dumneavoastra de a comunica eficient cu angajatii sau colaboratorii dumneavoastra, va punem la dispozitie o sala de conferinte cu 40 de locuri.


  Imprejurimi Pensiunea Casa Vanatorilor

   Statiunea Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale.

   Baile Olanesti, perla a staţiunilor romanesti, este situata în Nord-Estul Olteniei, jud.Valcea, la o distanţă de 18 km. de Rm. Valcea si la o altitudine de 450 m, intr-o zona colinars cu paduri de foioase. Spre nord si vest este inchisa de crestele calcaroase ale masivului Capatanei: Candoaia (1494 m), Stogul (1494 m), Caprareasa (1799 m), Vanturarita (1873 m) si Gera (1885 m).

   Statiunea Olanesti are un climat placut, cu influente mediteraneene, caracterizat prin ierni blande si veri racoroase, cu temperatura medie de +9 grade C, precipitatii moderate si nebulozitate scazuta.

   Factorii naturali de cura, şi anume factorul climatic, relieful variat şi factorul hidromineral, ce consta in cele peste 35 surse hidrominerale (30 izvoare şi 5 sonde ), dau posibilitatea tratarii la Olanesti a unei palete largi de afecţiuni.


  Locatie Pensiunea Casa Vanatorilor

   Pensiunea este amplasata chiar la intrarea in statiunea Baile Olanesti.