Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Brasov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Brasov > Brasov

Pensiunea Brasovu Vechi 5 stele


Pensiunea Brasovu Vechi

Date de contact Pensiunea Brasovu Vechi

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: BRASOV, Romania str. Constantin Lacea nr.12
  Judet: Brasov
  Oras: Brasov
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Brasovu Vechi - Camera Double Pensiunea Brasovu Vechi - Grup Sanitar Pensiunea Brasovu Vechi - Camera Dubla Pensiunea Brasovu Vechi - Interior camera Pensiunea Brasovu Vechi - Garsoniera
Pensiunea Brasovu Vechi - Interior Pensiunea Brasovu Vechi - Biliard Pensiunea Brasovu Vechi - Foisor
Servicii oferite de Pensiunea Brasovu Vechi

 • Restaurant.
 • Bucatarie Complet Utilata.
 • Foisor...
 • Salon Biliard...
 • Parcare.
 • Clubului Clasic Privat.


 • Tarife practicate de Pensiunea Brasovu Vechi

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Brasovu Vechi

   Pensiunea Brasovu Vechi dispune de sala de fitness cu grup sanitar la demisol, la parter exita 2 terase exterioare cu sistem incalzire prin pardoseala, receptie, bucatarie bicorp profesionala utilata complet, salon restaurant /club, salon biliard, si grup sanitar. La etaj intalnim o terasa exterioara acoperita, 1 garsoniera, 3 camere double fiecare cu grup sanitar propriu, 1 birou, iar la mansarda 3 camere double dotate cu aer conditionat si grupuri sanitare proprii.

   Pensiunea Brasovu Vechi are 5 intrari separate, portile fiind actionate automat din telecomanda sau de la receptie. Pensiunea este prevazuta cu sistem propriu de electricitate si apa. Usile, scarile interioare si parchetul sunt din lemn masiv de stejar.Absolut tot mobilierul este clasic din lemn masiv finisaj nuc. Pensiunea Brasovu Vechi este prevazuta cu sistem de supravechere video exterior, are parcare amenajata pentru 14 masini, spatiu verde, un foisor si teren de 1000 mp.


  Imprejurimi Pensiunea Brasovu Vechi

   Pensiunea Brasovu Vechi este situata la 300 m de poalele muntelui Tampa, in centrul vechi al orasului Brasov si se afla la 880 m de Piata Sfatului si Biserica Neagra, la 540 m de Poarta Schei si Poarta Ecaterina, la 520 m de Piata Unirii si Prima Scoala Romaneasca, la 350 m de Bastionul Tesatorilor si Complexul Sportiv Ion Tiriac , aflandu-se pe o strada linistita cu sens unic, strada foarte usor accesibila chiar si in conditii de iarna grea. Pensiunea Brasovu Vechi este insorita tot timpul zilei si ofera o panorama deosebita asupra Brasovului vechi, Cetatii Brasov, Bisericii Negre, Turnului Alb, Turnului Negru, Dealului Warthe si asupra padurii si muntelui Tampa.