Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Brasov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Brasov > Brasov

Pensiunea Floarea Soarelui 3 stele


Pensiunea Floarea Soarelui

Date de contact Pensiunea Floarea Soarelui

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Brasov, str.Carpatilor nr.60, cod 500269
  Judet: Brasov
  Oras: Brasov
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Floarea Soarelui - Receptie Pensiunea Floarea Soarelui - Camera Double Pensiunea Floarea Soarelui - Camera Double Pensiunea Floarea Soarelui - Interior Pensiunea Floarea Soarelui - Camera Double
Pensiunea Floarea Soarelui - Interior Pensiunea Floarea Soarelui - Apartament Pensiunea Floarea Soarelui - Jacuzzi Pensiunea Floarea Soarelui - Restaurant Pensiunea Floarea Soarelui - Restaurant
Servicii oferite de Pensiunea Floarea Soarelui

 • Tersa Si Bar De Zi.
 • Parcare Proprie Luminata.
 • Restaurant Cu Circuit Inchis.
 • Acces Internet Wireless.
 • Tv Si Cablu Tv ( HBO Inclus).
 • Saif Pentru Pastrarea Valorilor La Receptie.


 • Tarife practicate de Pensiunea Floarea Soarelui

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single8 cam.160RON / camera 
  Camera Double6 cam.180RON / camera 
  Garsoniera2 cam.200RON / camera 
  Apartament1 cam.220RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Floarea Soarelui

   Pensiunea Floarea Soarelui recent inaugurata, ofera atat turistilor cat si celor veniti in interes de afaceri servicii de cazare si mic dejun inclus la cel mai inalt standard, intr-o ambianta calda si primitoare. Preturile de cazare sunt negociabile in functie de numarul de camere cerut si de perioada de cazare.

   In apropierea pensiunii, pe DN1, se afla zona comerciala principala a Brasovului (Carrefour, Macromall, Sellgros, Metro, Praktiker, Bricostore).

   La intrarea in pensiune, receptia, dotata cu telefon international, fax , POS si safe pentru pastrarea valorilor dumneavoastra, va sta la dispozitie pentru a va asigura tot ceea ce este legat de serviciile de cazare si pentru a va furniza produse de bar.

   Pastrand acelasi ambient primitor la etaj se afla spatiul de cazare, cu o capacitate de 34 de locuri, astfel : 8 camere single (twins), 6 camere duble, cu pat matrimonial, 2 garsoniere (o camera twins si una cu pat matrimonial) si un apartament.

   Camerele, mari si luminoase, dispun fiecare de grup sanitar, cu cabina de dus sau jacuzzi, televiziune prin cablu (HBO inclus), minibar si acces la internet wireless.

   Servicii suplimentare: statie taxi la receptie, terasa, restaurant cu circuit inchis, parcare proprie luminata cu o capacitate de 40 locuri de parcare.


  Imprejurimi Pensiunea Floarea Soarelui

   Brasovul este plin de locuri care merita sa fie vazute. La Brasov s-au ridicat nenumarate constructii care au devenit azi atractii turistice.
   Biserica Neagra
   Edificiu de secol XVI, cunoscut initial sub numele de Biserica Sfanta Maria, Biserica Neagra este cel mai reprezentativ monument de arhitectura gotica din Romania.
   Cetatea Brasovului
   Construita in varful unui deal in anul 1395, cetatea a fost una dintre cele mai puternice din Transilvania. Vechea cetate de pe dealul Sf. Martin a fost distrusa in anul 1529.
   Aleea de sub Tampa
   Aleea de sub Tampa se afla pe latura de sud a cetatii pe o coasta a dealului Tampa. In evul mediu, in apropierea zidurilor se afla un sant cu apa care a fost secat in secolul al XIX-lea si in locul sau a fost facuta o promenada.
   Piata Sfatului
   Piata Sfatului era locul in care se organizau targurile periodice in Evul Mediu si in epoca moderna. Datorita rolului comercial al Brasovului, alaturi de comerciantii sasi si romani, in Piata Sfatului se intalneau negutatori veniti dinTarile Romane si Ungaria