Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Brasov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Brasov > Brasov

Pensiunea Ursu Bunloc 3 stele


Pensiunea Ursu Bunloc

Date de contact Pensiunea Ursu Bunloc

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str.Bunloc; Nr.155
  Judet: Brasov
  Oras: Brasov
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Ursu Bunloc - Fatada Pensiunea Ursu Bunloc - Pensiunea Ursu Pensiunea Ursu Bunloc - Matrimoniala Pensiunea Ursu Bunloc - Camera Pensiunea Ursu Bunloc - Grup sanitar
Pensiunea Ursu Bunloc - Interior Pensiunea Ursu Bunloc - Bucatarie Pensiunea Ursu Bunloc - Sala de mese Pensiunea Ursu Bunloc - Foisor Pensiunea Ursu Bunloc - Curte
Servicii oferite de Pensiunea Ursu Bunloc

 • Living De 50m.
 • Gradina
 • Foisor Si Leagan


 • Tarife practicate de Pensiunea Ursu Bunloc

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double8 cam.40EUR / camera 
  Apartament1 cam.50EUR / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Ursu Bunloc

   Pensiunea Ursu este amplasata la intrare in Brasov, in Sacele, la aprox 700 m de la DN1. Pe drumul Predeal – Brasov (DN1), dupa Dambul Morii, urmeaza Popasul Turistic, unde se ia in dreapta spre Telescaunul Bunloc. De la telescaun se merge in stanga aprox 300m si pe dreapta, pe Str. Bunloc, Nr. 155, se afla acest coltisor de liniste, relaxare, odihna.

   Pensiunea Ursu dispune de o gradina mare plina de vegetatie, pomi fructiferi, flori diverse, iarba, foisor, leagan , loc linistit, departe de zgomotul orasului, departe de poluare, cu vedere spre muntii din jur . Numai cine s-a trezit aici, a ascultat pasarelele si a simtit aerul proaspat incarcat cu mireasma florilor si a ierbii proaspat tunsa, in timp de vara.
   Deasemenea a simtit aerul racoros si tare, vazand imensul de alb, brazi semeti incarcati cu zapada si muntii incretiti cu piscuri albe pe timp de iarna. Daca nu ne incurcam in cuvinte mai degraba putem afirma ca e un coltisor rupt din rai ce te primeste cu caldura, ce-ti da bucurie, liniste, stare de bine.

   Camere sunt in numar de noua, cu paturi simple si matrimoniale, fiecare cu grupuri sanitare, baie, balcon si un apartament cu doua camere si cu o baie imensa, deasemenea cu balcon. Exista living de 50 m.


  Imprejurimi Pensiunea Ursu Bunloc

   Situata la poalele Muntelui Bunloc, parte din masivul Piatra Mare, poate constitui punct de plecare in drumetii si excursi in Muntele Bunloc, Masivul Piatra Mare, Dambul Morii, Muntii Ciucas, Brasov, Poiana Brasov, Timis, Predeal, etc.