Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Poiana Brasov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Brasov > Poiana Brasov

Pensiunea Alexandra 3 stele


Pensiunea Alexandra

Date de contact Pensiunea Alexandra

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Poiana Brasov
  Judet: Brasov
  Oras: Poiana Brasov
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Alexandra - Pensiunea Alexandra Pensiunea Alexandra - Receptie Pensiunea Alexandra - Matrimoniala Pensiunea Alexandra - Camera Pensiunea Alexandra - Grup sanitar cu cada
Pensiunea Alexandra - Camera double Pensiunea Alexandra - Facilitati Pensiunea Alexandra - Baie Pensiunea Alexandra - Dormitor Pensiunea Alexandra - Apartament
Pensiunea Alexandra - Canapea Pensiunea Alexandra - Interior Pensiunea Alexandra - Grup sanitar Pensiunea Alexandra - Restaurant Pensiunea Alexandra - Salon Restaurant
Pensiunea Alexandra - Priveliste
Servicii oferite de Pensiunea Alexandra

 • Garderoba Echipament Sportiv.
 • Vedere Panoramica.
 • Bar Si Restaurant Cu O Capacitate De 65 Locuri
 • Cu Bucatarie Internationala Si Peste 100 De Sortimente Culinare.
 • Sauna Si Jacuzzi.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Pensiunea Alexandra

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double25 cam.220RON / camera 
  Apartament1 cam.330RON / camera 
  Apartament1 cam.385RON / camera 
  Apartament de lux1 cam.440RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Alexandra

   Pensiunea Alexandra pune la dispozitia turistilor de 25 de camere double si 4 apartemente, ofera un confort deosebit pentru orice ocazie, fie ca este vorba de un week-end la munte, un intreg sejur, sau o calatorie de afaceri.
   Stilul si atmosfera sunt date de serviciile excelente, calitate si atentia deosebita acordata de personalul societatii fiecarui client.
   Camerele dispun de dotari moderne, aplicate unui stil tipic montan, care va va face sa simtiti confortul asteptat.


  Imprejurimi Pensiunea Alexandra

   Statiunea Poiana Brasov
   Situata pe platoul din imediata apropiere a municipiului Brasov, la poalele masivului Postavaru, localitatea Poiana Brasov este renumita pe plan national si international ca un centru deschis in toate anotimpurile pentru activitati de agrement si sanatate.
   Situata la altitudinea de 1030 de metri, Poiana Brasov este considerata a fi statiunea cea mai completa pentru practicarea sporturilor de iarna din Romania si este indiscutabil, cel mai important centru turistic al regiunii.
   Dotarile de care statiunea dispune includ 12 piste de ski cu diferite grade de dificultate, o partie olimpica, trei partii de coborare si slalom urias, o partie pentru slalom special, doua trambuline, doua telecabluri, tele-scaun, ski-lifts.
   Pentru sporturile de vara, statiunea dispune de terenuri de tenis, mini-golf, handball, basketball, piscine acoperite, saune, sali de gimnastica medicala si aerobic.
   Totusi, Poiana Brasov este mult mai mult decat o statiune de ski. Referitor la oamenii de afaceri, Poiana Brasov este o localitate satelit a unuia dintre cele mai importante centre de afaceri din Roamania. In plus, Brasovul reprezinta un punct de tranzit intre Muntenia si Transilvania.
   Datorita combinatiei unice de dotari existente in statiune, aceasta s-a remarcat si ca important centru national si international pentru intalniri, seminarii si conferinte de tot felul.


  Locatie Pensiunea Alexandra

   Pensiunea Alexandra este amplasata in centrul statiunii Poiana Brasov; in imediata vecinatate a Hotelului Alpin.