Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Rasnov:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Brasov > Rasnov

Pensiunea Panicel 3 stele


Pensiunea Panicel

Date de contact Pensiunea Panicel

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: DN 73 Brasov-Bran
  Judet: Brasov
  Oras: Rasnov
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Panicel - Imagine 1 4 Panicel Pensiunea Panicel - Imagine 2 4 Panicel Pensiunea Panicel - Imagine 3 4 Panicel
Pensiunea Panicel - Camera Double Pensiunea Panicel - Camera Double Pensiunea Panicel - Interior Pensiunea Panicel - Camera Double Pensiunea Panicel - Camera Double
Pensiunea Panicel - Interior
Servicii oferite de Pensiunea Panicel

 • Loc De Joaca Pentru Copii ...click Pentru Detalii
 • Bucatarie.
 • Sauna.
 • Lacuri De Pescuit ...click Pentru Detalii
 • Iaz Cu Crabi.
 • Centru De Echitatie ...click Pentru Detalii


 • Tarife practicate de Pensiunea Panicel

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double Matrimoniala3 cam.110RON / camera 
  Camera Double Matrimoniala2 cam.120RON / camera 
  Camera Double Superioara4 cam.130RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Panicel

   Amplasata pe DN 73 Brasov Bran la 2 Km de orasul Rasnov si la 0,5 km de Drumul National, pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului. Obiectivul se afla la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brasov precum si in apropierea Cetatii Medievale Rasnov.

   Pensiunea Panicel se gaseste pe un domeniu de aprox. 70.000 mp, oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, domeniul reprezentand un loc ideal de refugiu de aglomeratia urbana. Domeniul pe care se afla pensiunea nu are vecini apropiati, este imprejmuit si pazit 24h din 24.

   Pensiunea Panicel dispune de un living spatios si confortabil, in care se pot organiza diverse evenimente, precum si 9 camere cu pat matrimonial, canapea extensibila, baie proprie si televizor. Capacitatea minima de cazare fiind de 18 persoane iar capacitatea maxima de cazare fiind de 27 de persoane.

   In curte se gaseste loc de gratar, posibilitate de picnic pe insula de pe unul dintre cele 3 lacuri. Cei 6 cai de rasa ( 4 Friese Olandezi si 2 Andaluzi) pot fi folositi pentru echitatie ( Pentru incepatori in manej amenajat iar pentru avansati in teren liber - cursurile se fac cu instructor atestat. Copii pot beneficia de plimbari cu Ponei, precum se pot si organiza plimbari cu trasura sau sania in functie de sezon.

   Oferim pensiune pentru cai ( in boxa propie ),pentru week-end, sau pentru o perioada mai lunga. Turistii pot servi masa din produse 100% Ecologice, produse in ferma domeniului.  Imprejurimi Pensiunea Panicel

   Complexul Turistic ,se afla la 2 km de Cetatea Medievala Rasnov,putand ajunge fie cu masina,fie pe jos,sau cu trasura trasa de cai. Un alt obiectiv turistic important:Castelul Bran,unde deasemenea putem organiza,plimbari cu trasura.