Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Cluj Napoca:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Cluj > Cluj Napoca

Pensiunea Mures 3 stele


Pensiunea Mures

Date de contact Pensiunea Mures

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str. Corneliu Coposu; nr. 172
  Judet: Cluj
  Oras: Cluj Napoca
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Mures - Imagine 1 4 Mures Pensiunea Mures - Imagine 2 4 Mures Pensiunea Mures - Imagine 3 4 Mures Pensiunea Mures - Imagine 4 4 Mures
Pensiunea Mures - Camera tripla Pensiunea Mures - Camera tripla Pensiunea Mures - Grup sanitar
Servicii oferite de Pensiunea Mures

 • Pranz Si Cina Optional.
 • Sala De Conferinte.
 • Restaurant ...click Pentru Detalii
 • Mic Dejun
 • Acces Internet.
 • Incalzire Centrala.
 • Meniu Revelion 2009 ...click Pentru Detalii


 • Tarife practicate de Pensiunea Mures

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single2 cam.90RON / camera 
  Camera Double6 cam.100RON / camera 
  Camera Tripla2 cam.120RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Mures

   Pensiunea Mures pune la dispozitia turistilor, restaurant (dotat cu AER Conditionat)in incinta pentru micul dejun, pranz sau cina, precum si 10 spatii de cazare, structurate in camere single, double sau camere triple.

   Spatiile de cazare sunt finisate si amenajate in conformitate cu cele mai moderne standarde. Fiecare dispune de tv si cablu tv, acces la internet, grup sanitar propriu cu dus si apa calda non-stop, incalzire centrala.

   Designul modern si de bun gust, ambianta placuta, servire de inalta calitate inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot comfortul necesar pentru cazarea dumneavoastra la noi.


  Imprejurimi Pensiunea Mures

   POLUS CENTER CLUJ este la doar 10 minute de noi,amplasat pe o suprafaþã de 34 hectare ºi va fi cel mai mare centru regional de cumpãrãturi ºi divertisment de pe piaþa româneascã. Vor exista 200 de magazine, chiriaºul principal fiind un hypermarket Carrefour cu o suprafaþã de 15000mp. Centrul va dispune de 2500 de locuri de parcare. IULIUS MALL CLUJ - Centrul Comercial localizat in cartierul Gheorgheni se afla la 15 minute de noi.Pe suprafata celor patru nivele 147000mp, oaspetii nostri se pot bucura de magazine, foodcourt, restaurant, hypermarket, multiplex, kidsland, casino, piscinã, salã de fitness, parcare, precum si amenajãri peisagistice. CENTRUL CLUJULUI se afla la doar 10 minute de noi si usor accesibil si cu transport in comun. EXPO TRANSILVANIA se afla la doar 15 minute de noi si este usor accesibila. Hypermarketurile REAL SI CORA sunt la 7 minute de noi. Parcul Etnografic Romulus Vuia
   La doar citeva sute de metri se afla Expozitia in ael liber (Parcul Etnografic Romulus Vuia)
   Planul tematic al Parcului a fost elaborat in anul 1929 de profesorul Romulus Vuia, pornind de la necesitatea de a se realiza un muzeu etnografic complex, in care expunerea pavilionara si cea in aer liber sa se completeze reciproc.
   Muzeul era conceput si ca o unitate economica in care gospodariile urmau sa fie locuite, efectiv, de catre familii reprezentative pentru zonele de provenienta. Stadionul DR. Constantin Radulescu (CFR) se afla la doar 5 minute si Stadionul Ion Moinea (Universitatea Cluj) la doar 7 minute de noi, usor accesibil. Gradina Botanica Alexandru Borza a fost fondata in 1920 de catre cel al carui nume il poarta azi. Intinsa pe o suprafata de 14 ha, gradina este oaza de liniste din centrul orasului. Aici sunt expuse o mare varitate de plante din toata lumea, multe dintre specii constituind adevarate raritati.