Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Cluj Napoca:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Cluj > Cluj Napoca

Pensiunea Paris 3 stele


Pensiunea Paris

Date de contact Pensiunea Paris

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str. Paris nr. 103-105
  Judet: Cluj
  Oras: Cluj Napoca
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Paris - Imagine 1 4 Paris Pensiunea Paris - Imagine 2 4 Paris Pensiunea Paris - Imagine 3 4 Paris Pensiunea Paris - Imagine 4 4 Paris
Pensiunea Paris - Camera single Pensiunea Paris - Camera double Pensiunea Paris - Camera tripla Pensiunea Paris - Grup sanitar Pensiunea Paris - Titlu poza 1
Pensiunea Paris - Titlu poza 1 Pensiunea Paris - Titlu poza 1 Pensiunea Paris - Titlu poza 1 Pensiunea Paris - Titlu poza 1 Pensiunea Paris - Titlu poza 1
Pensiunea Paris - Titlu poza 1 Pensiunea Paris - Titlu poza 1 Pensiunea Paris - Titlu poza 1
Servicii oferite de Pensiunea Paris

 • Micul Dejun Nu Este Inclus In Pretul De Cazare.
 • Acces Internet.
 • Televiziune Prin Cablu.
 • Biblioteca.
 • Sala De Conferinte.
 • Telefon Si Fax.


 • Tarife practicate de Pensiunea Paris

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single8 cam.100RON / camera 
  Camera Double5 cam.120RON / camera 
  Camera Double Matrimoniala3 cam.120RON / camera 
  Camera Pentru 4 pers1 cam.180RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Paris

   Pensiunea Paris pune la dispozitia turistilor un living, bucatarie si salon pentru micul dejun, biblioteca, precum si un numar total de 18 spatii de cazare, structurate in camere single, double twin sau matrimoniale si camere triple si cvadruple.

   Spatiile de cazare sunt finisate si amenajate in conformitate cu cele mai moderne standarde fiecare dispune de tv si cablu tv, acces la internet, grup sanitar propriu cu cabina de dus si apa calda non-stop, incalzire centrala.

   Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot comfortul necesar pe tot parcursul sejurului.


  Imprejurimi Pensiunea Paris

   Gradina Botanica Alexandru Borza a fost fondata in 1920 de catre cel al carui nume il poarta azi. Intinsa pe o suprafata de 14 ha, gradina este oaza de liniste din centrul orasului.
   Aici sunt expuse o mare varitate de plante din toata lumea, multe dintre specii constituind adevarate raritati.

   Catedrala Sfantu Mihail, veche de aproximativ 700 de ani, este un monument de arhitectura gotica si o adevarata emblema a orasului. Martora a multor evenimente istorice a gazduit ceremonii de incoronare, adunari parlamentare sau inscaunari de principi.
   Langa catedrala se afla un grup statuar celebru, dedicat principelui Matei Corvin, sculptat in bronz si dezvelit in 1902.

   Temerarii care se incumenta sa urce lungul sir de trepte ce duc in varful dealului Cetatuii vor fi rasplatiti cu una din cele mai frumoase panorame ale Clujului. Fost bastion austriac, sau chiar inchisoare, peisajul este dominat de arhitectura baroca a fortificatiei si de crucea de 23 m inaltime, amplasata aici in 1995.