Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Turda:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Cluj > Turda

Pensiunea Poarta Apusenilor 3 stele


Pensiunea Poarta Apusenilor

Date de contact Pensiunea Poarta Apusenilor

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Comuna Moldovenesti, Jud. CLUJ
  Judet: Cluj
  Oras: Turda
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Poarta Apusenilor - Camera Double Pensiunea Poarta Apusenilor - Camera Double Pensiunea Poarta Apusenilor - Double Twin Pensiunea Poarta Apusenilor - Grup Sanitar Pensiunea Poarta Apusenilor - Piscina
Pensiunea Poarta Apusenilor - ATV-uri Pensiunea Poarta Apusenilor - Camping Pensiunea Poarta Apusenilor - Peisaj
Servicii oferite de Pensiunea Poarta Apusenilor

 • Piscina.
 • Plimbari Cu ATV-uri.
 • Spatiu De Joaca Pentru Copii.
 • Restaurant.
 • Acces La Gratar In Aer Liber.
 • Spatiu Pentru Campare.


 • Tarife practicate de Pensiunea Poarta Apusenilor

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Poarta Apusenilor

   Pensiunea Poarta Apusenilor dispune de 14 locuri de cazare in 6 camere si 1 apartament, fiecare camera avand personalitatea si culoarea proprie. Puteti alege in functie de paleta de culori preferata, intre apartementul violet, camera albastra, camera galbena, camera portocalie, camera verde sau camerele rosii.

   Personalul va sta la dispozitie 24 de ore din 24 pentru ca sejurul la pensiunea Poarta Apusenilor sa fie cat mai placut.


  Imprejurimi Pensiunea Poarta Apusenilor

   Natura ne-a inzestrat cu peisaje remarcabile, parca construite pentru a incanta ochiul privitorului. In imediata vecinatate a pensiunii, la cateva aruncaturi de bat se afla grandioasa constructie a naturii, vestitele Chei ale Turzii.

   Cheile Turzii incadrandu-se cu siguranta printre cele mai frumoase si grandioase sectoare de Chei din Romania fiind un superb peisaj carstic de aproximativ 3 km lungime construit in decursul erelor geologice de raul Hasdate.

   Apoi la vreo 20 de km de pensiune, la iesirea din Turda spre Cluj, intrand in satul Copaceni, la capatul localitatii incepeti sa patrundeti intr-un alt colt de rai creat de natura in piatra, este vorba de Cheile Turenilor sau Cheile Copandului. Privirea va fi atrasa de o adevarata expozitie de stanci cu peisaje de basm. Au o lungime mai mica decat Cheile Turzii (1850m), iar peretii de 100 - 150 m inaltime sunt impodobiti cu diverse forme carstice: pesteri, avene, cascade.

   In apropierea pensiunii exista si o salina vestita prin frumusetea si grandoarea sa, Salina Turda, precum si Lacurile sarate Durgau cu efecte terapeutice, benefice pentru aparatul locomotor si vestitul namol de Turda, recunoscut ca fiind mult mai bun in tratarea reumatismului decat cel de la Techirghiol.


  Locatie Pensiunea Poarta Apusenilor

   Pensiunea este amplasata in comuna Moldovenesti; judetul Cluj.