Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Hateg:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Hunedoara > Hateg

Pensiunea Iris 3 stele


Pensiunea Iris

Date de contact Pensiunea Iris

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Cod postal 337380, comuna Rau de Mori, judetul Hunedoara ROMANIA
  Judet: Hunedoara
  Oras: Hateg
  Regiune: Transilvania

Pensiunea Iris - Pensiunea Iris Pensiunea Iris - Pensiunea Iris Pensiunea Iris - Camera Double Pensiunea Iris - Camera Double Pensiunea Iris - Camera Double
Pensiunea Iris - Grup Sanitar Pensiunea Iris - Camera Triple Pensiunea Iris - Grup Sanitar Pensiunea Iris - Mansarda Pensiunea Iris - Mansarda
Pensiunea Iris - Restaurant Pensiunea Iris - Bar Pensiunea Iris - Living Pensiunea Iris - Terasa Pensiunea Iris - Curte
Pensiunea Iris - Parcare
Servicii oferite de Pensiunea Iris

 • Restaurant Cu O Capacitate De 30 Locuri.
 • Bar De Zi.
 • 3 Terase.
 • Parcare Interioara.
 • Sala De Divertisment.
 • Sala De Conferinte.


 • Tarife practicate de Pensiunea Iris

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Single8 cam.100RON / camera 
  Camera Double8 cam.130RON / camera 
  Camera Tripla1 cam.150RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Iris

   Pensiunea Iris dispune de 9 spatii de cazare cu o capacitate de 19 persoane. Camerele pensiunii sunt structurate astfel: 1 camera cu 3 paturi si 8 camere cu doua paturi. Fiecare camera are in dotare grup sanitar cu dus, televizor si mobilier modern. Camerele nu sunt numerotate, ele au culori diferite. Pensiunea Iris are deasemenea in dotare un restaurant cu o capacitate de 30 locuri, bar de zi, 3 terase, una la etaj si 2 la parter, salon de divertisment, parcare in interior, pentru 15 automobile, si curte mare cu gazon excelent si iluminare nocturna.

   Intregul parter este conceput ca multifunctional. La nevoie se poate transforma in sala pentru conferinte, sau pentru intalniri de grupuri mai numeroase.


  Imprejurimi Pensiunea Iris

   Pensiunea Iris se situeaza la o altitudinede 800 m, chiar in interiorul Parcului National Retezat si la 5 km distanta de limita Rezervatiei Nationale Retezat - Gemenele. Distanta fata de orasul Hateg: 32 km. Parcul are trei zone: o rezervatie stiintifica numita Gemenele - 1.630 ha; o zona centrala- 10.386 ha, situat in intregime in Masivul Retezat si o zona tampon. Retezatul are numeroase paraie bogate in apa si peste 80 de lacuri, in cea mai mare parte de origine glaciara. Cel mai intins dintre ele este lacul Bucura cu o suprafata de 8,86 ha, iar cel mai adanc este Zanoaga cu o adancime de 29 m.


  Locatie Pensiunea Iris

   Pensiunea Iris se afla situata la 800 m altitudine; in comuna Rau de Mori; in interiorul Parcului National Retezat si la 5 km distanta de limita Rezervatiei Nationale Retezat - Gemenele.