Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Sibiu:
Cazare Transilvania: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Transilvania > Pensiuni in Judetul Sibiu > Sibiu

Pensiunea La Maison Francaise 3 stele


Pensiunea La Maison Francaise

Date de contact Pensiunea La Maison Francaise

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: Str. I. Velceanu Nr. 1
  Judet: Sibiu
  Oras: Sibiu
  Regiune: Transilvania

Pensiunea La Maison Francaise - Imagine 1 4 La Maison Francaise Pensiunea La Maison Francaise - Imagine 2 4 La Maison Francaise Pensiunea La Maison Francaise - Imagine 3 4 La Maison Francaise Pensiunea La Maison Francaise - Imagine 4 4 La Maison Francaise
Pensiunea La Maison Francaise - Camera Double Pensiunea La Maison Francaise - Grup Sanitar Pensiunea La Maison Francaise - Double Twin Pensiunea La Maison Francaise - Interior Pensiunea La Maison Francaise - Camera Twin
Servicii oferite de Pensiunea La Maison Francaise

 • Mic Dejun Sub Forma De Bufet
 • Inclus.
 • Acces La Internet In Fiecare Camera.
 • Salon Ce Poate Fi Folosit Ca Sala De Conferinte.
 • Parcare Proprie.
 • Masaj.
 • Inchiriat De Biciclete.


 • Tarife practicate de Pensiunea La Maison Francaise

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Double in regim single3 cam.140RON / integral 
  Camera Double Twin4 cam.215RON / integral 
  Camera Tripla2 cam.300RON / integral 
  Camera Pentru 4 pers2 cam.365RON / integral 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea La Maison Francaise

   Pensiunea La Maison Francaise va asteapta in 3 camere de 22 mp, doua dotate cu terase ce dau spre curte si o camera cu deschidera la strada. Fiecare camera dispune de grup sanitar propiu, dus, vana cu jacuzzi, WC, bideu, care sint plasate pe hol imediat linga camera.

   Deasemenea dispune si de o mansarda de lux de 85 mp cu balcon spre gradina terasata, ideala pentru un WE romantic sau chiar o luna de miere. Punem la dispozitie o sampanie frantuzeasca pentru asemenea evenimente.

   Pensiunea La Maison Francaise dispune de TV in fiecare camera, parking privat, barbeque in gradina, aces la internet. Avem posibilitatea sa inchiriem biciclete, masina, sa va oferim masaje de relaxare sau anticelulitice efectuate de personal calificat. Gradina terasata va asteapta in balansoarele ei pentru a va bucura de placerea lecturarii unei carti sau reviste.

   Ghidul nostru va poate organiza partide de pescuit pe cursul riurilor din regiune sau va putem organiza excursii in imprejurimi pentru a va da posibilitatea sa descoperiti farmecul inegalabil al zonelor naturale care inconjoara Sibiul: Marginimea Sibiului, muzeul icoanelor pe sticla de la Sibiel, barajul de la Gura Riului, statiunea Paltinis, valea Sadului, etc.


  Imprejurimi Pensiunea La Maison Francaise

   Sibiu: Parcul Astra, Muzeul Brukenthal, Muzeul de istorie, Muzeul vinatorii, Zidurile cetatii cu turnurile vechilor breasle sasesti,Turnul cu ceas,etc.
   Marginimea Sibiului cu sate ca si Sibiel cu muzeul icoanelor pictate de sticla, Salistea, etc
   Barajul de la gura Riului Statiunea Paltinis, cea mai veche statiune montana din Romania Schitul de la Paltinis unde odihneste filozoful Noica.
   Satul filozofului Emil CIORAN, Rasinari Bisericile forificate saxone ale Transilvaniei:Cisnadie, Cisnadioara,Slimnic,Agarbiciu,etc
   Orasul medieval SIGHISOARA Barajele de pe riul Olt. valea viilor de pe Tirnava Lacurile sarate de la Ocna Sibiului Etc, Etc