Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Busteni:
Cazare Valea Prahovei: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Valea Prahovei > Pensiuni in Judetul Prahova > Busteni

Pensiunea Atlantis 4 stele


Pensiunea Atlantis

Date de contact Pensiunea Atlantis

  Rezervati acum la peste 5000 unitati de cazare (inclusiv aceasta) online >>
  Adresa: FD. Mesteacanului nr.10
  Judet: Prahova
  Oras: Busteni
  Regiune: Valea Prahovei

Pensiunea Atlantis - Imagine 1 4 Atlantis Pensiunea Atlantis - Imagine 2 4 Atlantis Pensiunea Atlantis - Imagine 3 4 Atlantis Pensiunea Atlantis - Imagine 4 4 Atlantis
Pensiunea Atlantis - Matrimoniala Pensiunea Atlantis - Camera double Pensiunea Atlantis - Grup sanitar Pensiunea Atlantis - Apartament Pensiunea Atlantis - Apartament
Pensiunea Atlantis - Living Pensiunea Atlantis - Grup sanitar Pensiunea Atlantis - Camera double Pensiunea Atlantis - Camera double Pensiunea Atlantis - Camera double
Pensiunea Atlantis - Priveliste Pensiunea Atlantis - Mansarda Pensiunea Atlantis - Mansarda Pensiunea Atlantis - Titlu poza 3 Pensiunea Atlantis - Grup sanitar
Servicii oferite de Pensiunea Atlantis

 • Receptie ...click Pentru Detalii
 • Restaurant Si Bar ...click Pentru Detalii
 • Terasa ...click Pentru Detalii
 • Parcare ...click Pentru Detalii
 • Sala Conferinte ...click Pentru Detalii


 • Tarife practicate de Pensiunea Atlantis

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double8 cam.165RON / camera 
  Apartament2 cam.215RON / camera 
  Apartament2 cam.265RON / camera 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Atlantis

   Pensiunea Atlantis de 4 stele este amplasata la poalele muntilor Bucegi, intr-un loc retras al orasului Busteni, departe de trafic, o zona cu un farmec specific locului: aer curat, liniste si o priveliste magnifica a muntilor acoperiti cu paduri si dominata de varfuri semete.

   Construita recent la standarde europene, Pensiunea Atlantis beneficiaza de toate dotarile necesare pentru a oferi clientilor sai tot confortul necesar unei vacante de neuitat (parcare proprie, receptie, restaurant, foisor, gratar, bar, bucatarie profesionala).

   Pensiunea Atlantis dispune si de o pozitionare favorabila pentru cei care sunt dornici de drumetii, Bustenii fiind cel mai bun punct de plecare pentru a explora traseele pe care masivul Bucegi le ofera, pensiunea fiind pozitionata la 5 minute de telecabina.

   De asemenea, Pensiunea Atlantis ofera un cadru propice pentru desfasurarea de seminarii si conferinte pentru firme punand la dispozitia dumneavoastra o sala pentru conferinte.

   Pentru ca dorim sa uitati de toate grijile din clipa in care ati ajuns in statiunea Busteni, Pensiunea Atlantis va sta la dispozitie.


  Imprejurimi Pensiunea Atlantis

   Atestata documentar din sec. XIX, este una dintre cele mai populare statiuni de munte, cu o panorama incantatoare, recunoscuta ca cel mai important punct de plecare in drumetiile si ascensiunile alpine in masivul Bucegi. Pentru cei cu afectiuni de sanatate Busteniul este locul ideal pentru tratament. Fiind o statiune balneoclimaterica recomandata pentru nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual, etc. Este una din cele mai populare statiuni de munte, oferind panorame spectaculoase, o multime de oportunitati si activitati de vacanta, de la schi, la excursii montane, fiind un vechi centru al turismului si alpinismului romanesc, cunoascuta ca Poarta a Bucegilor.