Cazare La Noi       


Spatiu
Cazare La Noi

 •  Destinatii Populare
Cazare in Sinaia:
Cazare Valea Prahovei: •  Inscriere Unitate de Cazare
Cazare in Romania > Cazare Pensiuni > Pensiuni in Valea Prahovei > Pensiuni in Judetul Prahova > Sinaia

Pensiunea Dona 3 stele


Pensiunea Dona

Date de contact Pensiunea Dona

  Telefon: Rezervati Online!
  Adresa: Bld. Republicii, nr 34A, Sinaia
  Judet: Prahova
  Oras: Sinaia
  Regiune: Valea Prahovei

Pensiunea Dona - Imagine 1 4 Dona Pensiunea Dona - Imagine 2 4 Dona Pensiunea Dona - Imagine 3 4 Dona Pensiunea Dona - Imagine 4 4 Dona
Pensiunea Dona - Camera Double Pensiunea Dona - Interior Pensiunea Dona - Grup Sanitar
Servicii oferite de Pensiunea Dona

 • Sala De Mese ...click Pentru Detalii
 • Bucatarie Complet Utilata ...click Pentru Detalii
 • Terasa Cu Barbeque ...click Pentru Detalii
 • Tv Si Cablu Tv.
 • Parcare Proprie.


 • Tarife practicate de Pensiunea Dona

  Tip Camera Numar camere
  Pret
   
  Camera Double Matrimoniala7 cam.140RON / camera 
  Apartament2 cam.280RON / apartament 

  Tarifele sunt informative.  Prezentare Pensiunea Dona

   Pensiunea Dona este situata aproape de centru statiunii pe strada principala la 300 de metrii de bifurcarea cu varianta. Fie ca veniti in vacanta sau din interes profesional echipa Pensiunea Dona Sinaia este gata sa va primeasca intr-o admosfera confortabila si moderna. Cele 7 camere spatioase si 1 apartament modern mobilat sunt locul ideal pentru odihna dumneavoastra, acestea fiind dotate cu baie proprie complet echipata, pat matrimonial, incalzire centrala, televiziune prin cablu, frigider si acces gratuit la internet. Deasemenea se poate admira o panorama de exceptie din balcoanele pensiunii. La parterul pensiunii puteti beneficia de o sala de mese cu o capacitate de 30 de persoane si o bucatarie complet utilata in care fiecare isi poate prepara ceea ce doreste.


  Imprejurimi Pensiunea Dona

   Situata intr-un mirific peisaj montan, Pensiunea Dona Sinaia se afla la 125 de Km de Bucuresti, 106 Km de Aeroportul International Bucuresti_Otopeni si 35 Km de Brasov, pe Valea Superioara a Prahovei. Pensiunea este situata de-a lungul DN1, beneficiind si de cai farate de acces. Pelerinii care vin sa viziteze Perla Carpatilor, statiunea montana Sinaia, trei obiective merita intreaga atentie: Muntii Bucegi, Castelul Peles si Manastirea Ortodoxa Sinaia. Pentru cei pasionati de arta religioasa mentionam ca la Manastirea Sinaia se gasesc cinci tipuri de cruci: Crucea lui Stefan cel Mare care se gaseste pe cupola vechii biserici, crucea greceasca cu bratele egale care se afla deasupra intrarii in biserica mare, crucea latina cu bratele inegale pe turnurile pronaosului marii bisericii, crucea slava ( de inspiratie baroca, cu mai multe brate orizontale, pe cupola centrala a marii biserici) si soarele inscris intr-o cruce latina (pe turnul clopotnitei). In ciuda faptului ca Manastirea Sinaia este rezultatul unei evolutii de trei secole, ea pastreaza totusi o unitate remarcabila. Cateva trasee montane si circuite turistice posibil de parcurs in timpul cazarii la Pensiunea Dona Sinaia, in ordinea coplexitatii si a necesitatii echipamentului, precum si a antrenamentului de mers pe munte, fara a avea neaparat nevoie de harti turistice, acestea putand fi considerate excursii usoare in Bucegi ( loc pitoresc incarcat cu foarte multe obiective si zone turistice). Sinaia - Cabana Pestera 7-8 ore Sinaia - Cota 1400 - C. Valea cu brazi - Varful cu dor 3-5 ore Sinaia - Varful Omu (marcaj cu banda galbena) 5-6 ore Sinaia - Valea Izvorului - Pasul Paduchiosului - Popasul "Cota 1000" - Valea Ilomicioara - Moreni (marcaj sosea asfaltata 22 km - DN 71) 3-4 ore.