Cazare La Noi       


Cazinou si Cinema Baile Govora, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Govora

Cazare Baile Govora Pensiuni Baile Govora Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Băile Govora (2891 locuitori in 2002) - izvoare minerale ce au favorizat dezvoltarea statiunii in sec. XX, manastirea din sec. XV, unde a functionat un vechi centru de tiparituri din sec. XVII-XVIII; cu muzeul manastirii.

Ghid cazare Baile Govora, vile, hoteluri si pensiuni Baile Govora, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Valcea, harta si trasee in Oltenia.

Hoteluri Vile Pensiuni in Baile Govora

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Baile Govora, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare Baile Govora
Cazare Pensiuni Vile Hoteluri Baile Govora

Poze Baile Govora:

Cazino si Cinema Baile Govora, Cazare Pensiuni Vile Hoteluri Manastirea Govora - Baile Govora Manastirea Surpatele Baile Govora

Ghid local Baile GovoraPrimele amenajari pentru folosirea izvoarelor de la Govora au loc in 1887, dupa care statiunea se dezvolta si devine din ce in ce mai atractiva. Apele clorurosodice iodurate si bromurate, namolul sapropelic adus de la Ocnele Mari se folosesc in tratamentul afectiunilor aparatului locomotor, aparatului respirator si otorinolaringologice.

Principale obiective turistice in Baile Govora:

Manastirea Govora
Manastirea Dintr-un Lemn
Manastirea Surpatele

 

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)