Cazare La Noi       


Biserica Evanghelica Bistrita, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Bistrita

Cazare Bistrita jud Bistrita Nasaud Pensiuni Bistrita - jud Bistrita Nasaud Vile si Hoteluri, Ghid turistic

BistriĊ£a(81467 locuitori in 2002), atestat documentar in 1349, a fost si este cel mai insemnat centru urban, economic, cultural si turistic din nord-estul Transilvaniei.

Ghid cazare Bistrita jud Bistrita Nasaud, vile, hoteluri si pensiuni Bistrita jud Bistrita Nasaud, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Bistrita Nasaud, harta si trasee in Transilvania.

Obiectivele turistice principale sunt: ruinele cetatii din sec. XV (turnul Dogarilor si fragmente de ziduri), biserica ortodoxa (sec. XIII-XIV), biserica evanghelica (sec. XIV-XV), case din sec. XV-XVI (Argintarului, Petru Rares, Peterman) care pastreaza specificul epocii, peisajul culoarului de vale. Este la o intersectie de drumuri cu valente turistice distincte. In aval de municipiu sunt localitatile turistice: Sarata-izvoare cu apa sarata folosite partial; Viisoara-biserica din sec. XV-XVI si plantatii viticole importante; Unirea-biserica din 1332, stil gotic; Livezile-s-a identificat un castra roman, biserica evanghelica din sec. XVI, un conac din sec. XVIII, livezi si sarbatoarea anuala din luna februarie Alaiul nuntilor de pe Bargau.

Hoteluri Vile Pensiuni in Bistrita

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Bistrita, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare Bistrita
Cazare Pensiuni Vile Hoteluri Bistrita

 

Poze Bistrita:

Biserica Evanghelica Bistrita Biserica Evanghelica Bistrita Cazare Bistrita Pensiuni Vile Hoteluri Centrul Vechi Bistrita Liceul Liviu Rebreanu Bistrita

Principale obiective turistice in Bistrita:

Zidul Cetatii Medievale
Tumul Dogarilor
Casa Argintarului
Muzeul Judetean
Sugalete
Biserica Evanghelica
Biserica Romano-catolica

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Livezile - Muzeul de sub poarta
Josenii Bargaului - centru al ceramicii negre
Prundu Bargaului - Sarbatoarea tapinarilor


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)