Cazare La Noi       


Braila, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Braila

Cazare Braila Pensiuni Braila Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Br─âila, (216929 locuitori in 2002) cu activitati economice multiple, cu o istorie si cultura diversificata care se rasfrang intr-o organizare corespunzatoare si sub raport turistic; incorporeaza o statiune balneoclimaterica valoroasa (Lacul Sarat), asigura transport naval de croaziera si de tranzit.

Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Braila, ghid cazare Braila, vile, hoteluri si pensiuni Braila, harta si trasee in Transilvania.

Numele sau a aparut pentru prima data la 1368 intr-un hrisov de liberalizare a comertului pentru brasoveni; in 1540 este ocupata de turci si transformata in raia, a fost construita o cetate inconjurata cu ziduri, cu bastioane si santuri de aparare; este restituita Tarii Romanesti prin Tratatul de la Adrianopol din 1829; Obiective turistice: Lacul Sarat utilizat balnear si pentru agrement; fragmente din cetatea Brailei din sec. XVIII; Palatul Culturii; Teatrul Maria Filoti; Muzeul de istorie a orasului; Biserica Sf. Arhangheli Mihail si Gavril- veche moschee turceasca in sec.XVII, inaugurata in sec. XIX; Bustul Imparatului Traian din Piata Centrala; Cladirea Consiliului Judetean; Biserica Elena din sec.XIX cu pictura de Gh. Tattarescu; Faleza Dunarii si plaja; Casa Agronomului cu elemente arhitecturale brancovenesti; Hruba Pulberaria Noua, Palatul Lyra, Parcul Monument cu Monumentul Ecaterinei Teodoroiu; Muzeul de Stiinte Naturale; case memoriale (Perpessicius, Maria Filotti, Ana Aslan, Petre Stefanescu-Goanga etc).

Hoteluri Vile Pensiuni in Braila

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Braila, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Pensiuni Vile Hoteluri Braila

 

Poze Braila:

Cazare Braila, Pensiuni Vile Hoteluri Fantana arteziana Braila Insula Mare a Brailei Monumentul Ecaterina Teodoroiu Braila Palatul Agriculturii Braila

Ghid Local BrailaPrincipale obiective turistice in Braila:

Muzeul Orasenesc
Esplanada Portului
Gradina Publica
Biserica Sf. Arhangheli

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Cazare Lacu Sarat - statiune balneoclimatica
Cazare Macin - castru roman „Arrubium"
Movila Miresei - statiune balneara


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)