Cazare La Noi       


Castelul Bran, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni BranCazare Bran Pensiuni Bran Vile si Hoteluri, Ghid turistic

De sapte secole, castelul Bran pazeste, cu silueta sa masiva si totusi zvelta, poarta Transilvaniei - "tara de peste paduri". Restaurat la inceputul secolului al XVII-lea de principele Gabriel Bethlen, castelului i s-a imprimat un stil renascentist, care ii confera un aer aparte. Dupa primul razboi mondial, Branul a fost darul brasovenilor pentru regina Romaniei Mari, care a indragit castelul si meleagurile branene.

Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Brasov, ghid cazare Bran, vile, hoteluri si pensiuni Bran, harta si trasee in Transilvania.

Inima reginei Maria, depusa in 1938 la Balcic, pe malul marii, langa micul Castel cu aspect oriental, a fost adusa doi ani mai tarziu la Bran, pentru a ramane pe pamantul tarii. Capela de la poalele castelului aminteste de neuitata regina si de inima ei care a batut romaneste.

Hoteluri Vile Pensiuni in Bran

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Bran, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Pensiuni Vile Hoteluri Bran

 

Poze Bran:

Pensiuni Bran Vile Bran Castelul Bran Castelul Bran Castelul Bran Castelul Bran Cazare Bran Castelul Bran

Ghid Local BranBran este localitatea cu cea mai mare importanta turistica din partea nordica a zonei, poarta de intrare in aceasta dinspre Brasov. Este atestata documentar la 1367 si are ca principale obiective turistice: Castelul (ridicat la 1377-1378, pe drumul comercial Brasov-Campulung; stil renascentist; a apartinut domnitorului Mircea cel Batran in sec. XIV, mai tarziu lui Iancu de Hunedoara-sec. XV si apoi orasului Brasov care in 1920 1-a acordat familiei regale; in prezent este muzeu de arta medievala), muzeul etnografic, cladirea vechii vami a Branului, cheile Turcului. In localitate dar mai ales in lungul drumului principal au fost realizate numeroase pensiuni, vile, case de vacanta, restaurante, moteluri...

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Simen - centru etnografic, tesaturi, broderii
Cazare Sirnea - muzeu etnografic,
Cazare Fundata - arhitectura populara, ruinele Cetatii Dambovitei, han turistic

Cazare Dragoslavele - centru de artizanat si etnografic, biserica 1661
Cazare Podu Dambovitei - Cheile Dambovitei, Cheile Brusturetului, Cheile Mici
Cazare Dambovicioara - Pestera Dambovicioara

Cazare Moeciu
Cazare Rucar

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)