Cazare La Noi       


Mausoleul Eroilor Focsani, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Focsani

Cazare Focsani Pensiuni Focsani Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Foc┼čani, (municipiu, resed. jud. Vrancea), 101 300 loc; situat la marginea estica a dealurilor subcarpatice, in zona de contact cu Valea Siretului; 55 m alt.

Ghid cazare Focsani, vile, hoteluri si pensiuni Focsani, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Vrancea, harta si trasee in Moldova.

Mentionata documentar ca targ in sec. XV, cand pe aici trecea un important drum de legatura intre Moldova si Muntenia, localitatea se face cunoscuta prin comertul de tranzit ce se desfasoara in cadrul unor vestite balciuri ce au loc in sec. XV1II-XIX. De fapt, existau doua targuri ce erau separate de raul Milcov, care avea functia de hotar intre Tara Romaneasca si Moldova. La Focsani si-a avut, in anii 1859-1861, resedinta Comisia Centrala, compusa din 8 munteni si 8 moldoveni, care a pregatit Unirea celor doua principate, iar in 1862, Alexandru Ioan Cuza a emis actul de unire a celor doua asezari focsanene.

Hoteluri Vile Pensiuni in Focsani

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Focsani, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Focsani

 

Poze Focsani:

Biserica Sf Ioan Focsani Cupola Teatrul Maior Focsani Cazare Focsani Pensiuni Focsani, Vile Hoteluri Muzeul Vrancei Focsani Teatrul Gh Maior Focsani

Ghid Local FocsaniCladirea Postei din Focsani
Cladirea ce reprezinta cel mai vechi edificiu al fostului oras de pe granita care a despartit, pana la 1859, Moldova de Tara Romaneasca, a fost construita acum aproape doua sute de ani. Ea a indeplinit functia de punct graniceresc si vamal intre cele doua Principate, locul unde se controlau pasapoartele si marfurile si se schimbau caii pentru drum. Posta orasului Focsani functioneaza aici de la inceputul secolului XX.

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Crangul Petresti - gradina zoologica, arhitectura populara
Cazare Odobesti - arta feudala, zona viticola, Beciul Domnesc, Magura Odobesti
Cazare Marasesti - Mausoleul Marasesti, luptele din 1917
Cazare Panciu - centru important viticol

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)