Cazare La Noi       


Galati, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Galati

Cazare Galati Pensiuni Galati Vile si Hoteluri, Ghid turistic

GalaĊ£i- municipiu (298584 locuitori in 2002) desfasurat din malul Dunarii si pana pe campia cuprinsa intre sectoarele de varsare ale Siretului si Prutului.

Ghid cazare Galati, vile, hoteluri si pensiuni Galati, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Galati, harta si trasee in Moldova.

Obiectivele turistice se afla in centrul istoric dar si in localitatile din apropiere in care populatia isi gaseste frecvent refugiul turistic. Dupa unele pareri orasul ar fi fost intemeiat de un trib galic care in sec. III d.Hr ar fi zidit o cetate al carui nume il poarta si astazi; altii sustin ca orasul s-ar fi dezvoltat dintr-o colonie greceasca (Kalati), ai carei bejenari s-ar fi asezat in acest loc in timpul unui razboi cu Bizantul; alte izvoare leaga inceputurile asezarii de numele si activitatea vicarului Coceius Gallatos, misionar crestin trimis in aceste tinuturi de Constantin cel Mare in sec. IV; cetatea Barbosi este prezenta in textele lui Miron Costin si Dimitrie Cantemir; prima mentiune documentara este din 1418, din timpul lui Alexandru cel Bun;

Hoteluri Vile Pensiuni in Galati

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Galati, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Galati

 

Poze Galati:

Biserica Precista Galati Catedrala Ortodoxa Galati Cazare Galati Pensiuni Galati, Vile Hoteluri Pensiuni Portul Galati Portul Galati

Ghid Local GalatiObiectivele turistice principale in Galati: parcurile Mihai Eminescu si Dunarea, Faleza cu o lungime de 3 km cu numeroase sculpturi din metal realizate pe parcursul mai multor tabere artistice inainte de 1989, Muzeul de Stiintele Naturii, Primaria si Consiliul Judetean, Palatul Postelor si Telefoanelor, Teatrul de Stat Nicolae Leonard, Catedrala Ortodoxa, Muzeul de istorie, Monumentele lui M. Eminescu, I. Luca Caragiale, G.Enescu, A.I. Cuza, Palatul Navigatiei construit de ing. A. Saligny la inceputul sec. XX, biserica Mavromoe din sec. XVII; biserica fortareata Precista construita in timpul lui Vasile Lupu (sec. XVII), biserici din sec. XVI-XVIII, Gradina Botanica, Complexul de Stiintele Naturii unde exista si planetariu, acvariu etc.

 

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Lacul Brates - pescuit, agrement, Padurea Garbovele
Hanu Conachi - dune de nisip, popas turistic
Garvan - Dinogetia, asezare geto-dacica

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)